Arka ßahçe Laklakçılarııı :)

Allah mesut,mutlu bir yuva nasip etsin spidicim...düğüne davetiye bekleriz....

ay düşünsene düğünde ayrı bi protokol yer ayrılmış bize kk diye :roflol:
o günleride görürüz inşallah :teytey:

ay düşünsene düğünde ayrı bi protokol yer ayrılmış bize kk diye :roflol:
o günleride görürüz inşallah :teytey:

Evet Canım ama sanırım o günlere çok var
o yüzden ben salonda Nişan düşünüyoru kısmetse nişana çağırırım
Düğüne de çağırırım ama nişan daha erken ya ondan :jeyyar:

su gidiyosun heralde yok kafa şişrmek falan değilde kndini çok yıpratıyosun sen herşey olacağına varır canım takma bu kadar

kıslarr bn gldmm ayy bnim düğünümede gelirsiniz inş..müge zaten gelirde kaydirigubbakcemile5

kıslarr bn gldmm ayy bnim düğünümede gelirsiniz inş..müge zaten gelirde kaydirigubbakcemile5

senin düğünün olsun istanbul'dan özel uçak tutucam Sivas'a gelmek için bütük kkdakileri toplıcam oraya getiricem :roflol:
göbek atıcaz hep beraber düğününde halay başı olucam :teytey:

çatlakk kaydirigubbakcemile3 valla öyle bi mutlu olurum kiii kına gecesinin olduğu gecede kızlar bi evde kalıyo allaaah düşünemiyorum yaa çok heyecenlandım birden :kedi: kaydirigubbakcemile3

çatlakk kaydirigubbakcemile3 valla öyle bi mutlu olurum kiii kına gecesinin olduğu gecede kızlar bi evde kalıyo allaaah düşünemiyorum yaa çok heyecenlandım birden :kedi: kaydirigubbakcemile3

ayy bende heyecanlandım şimdi okuyunca :kedi:
fırsatım olsada gelsem keşke sende benimkine gelirsin artık :kedi:
göbek atarız karşılıklı zemuszemus

aaa ayıpsın canım tabiki de gelcem sööle bi çiftetelli oynarız karşılıklı :dance: sivas halayını öğretirim istanbullularaa :teytey:

ay muhabbet süper düğün hayallerine dalmışken ama benim kaçmam lazım şimdikaydirigubbakcemile3
yarına kursum var erken kalkıcam :1closedeyes:

tamam canım bende oyuna geçiyorum zaten hade öptüm iyi gceler datlım opuyorumnanaktan

:eek: ben gidiyorum uyumaya :eek:
haydii iyi gecelerrr papatyaaa opuyorumnanaktan

senin düğünün olsun istanbul'dan özel uçak tutucam Sivas'a gelmek için bütük kkdakileri toplıcam oraya getiricem :roflol:
göbek atıcaz hep beraber düğününde halay başı olucam :teytey:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

ayy evliler de ne komik geliyodur bizim böyle hayaller kurmamızz :kedi:

yok be canım bizde kuruyorduk önceden...yaş kaç canım..

kızlar profilime 8 ay önceki resmimi koydum,sonra kaldırıciim...

X