• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arizonacığımmm Kitap Önermeni Bekliyoruz

bende kitabı sıkılmadan okudum. Şiirler kitaba ayrı bir renk katmış şehir ve ülke kültürlerine geleneklerine yer verilmeside hoştu anlatımı güzeldi. Karakterler iyi anlatılmıştı. Aslı karakteri bazen benide sinrilendirdi ama genel olarak kendinden emin kişilik sahibi ayakları yere basan başarılı bir kadın oluşu gururumu okşamadı desem yalan olur:))
Murat karakterine gelince yeryüzünde böyle duygusal erkeklerin olabileceği fikrine hala inanmıyorum:))

Bencede bu derece duygusal ve bağlı bir erkek kaldımı yeryüzünde, gerçi eşimin hakkınıda yemek istemiyorum ama bu kadarda bağlılık zor gibi geliyor.(ancak romanlarda olur demek geliyor içimden:1rolleyes:

Ayyy kızlar kıskandım yorumları okuyunca yaaaa!! Hemen kitabı almak istiyorum. Ama siz ikinci kitap önerilsin. Ben ikisini birlikte okuyacağım. Bu arada humane nerelerde acaba ?

Öncelikle kitabı acaip sevdim hiç bitmesin istedim

Dili akıcı insanı sıkmıyor yazılan siirlerde kitaba ayrı bi zevk vermiş okurken agladıgım sayfalar cok oldu galiba kendimi cok kaptırdım romana sanki aslı karakteri oldum ama cogu zamanda kızdım aslı karakterine bazende kutladım onu kendi kendime ne pahasına olursa olsun askının pesinden gitmeliydi gittigi gidebildigi yere kadar ...

Ayrıca kitapta gittigim ama bilmedigim bursanın yerleri anlatılmıs oda bi ayrı guzellikti. Kitaptaki mekan tasvirleri gercekten guzeldi

Verilmiş bir savasın hazin maglubiyeti sevgisini kalbine gomup gitti ben yapmazdım diyorum hep kendi kendime romanın sonuna kadar hep birlesecekler diye avundum :) sonundaki aslım sozcugude beni aglattı aglayarak bitirdim romanımı

Back