arızalı erkekler..

uyuyan_gxuxzel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2008
81
0
86
Diğer
şimdi hanımlar sevgilimle ayrı şehirlerde yaşıyoruz ve anca üç ayda bir falan görüşebiliyoruz.babam asker emeklisi hep küçük yerlerde yaşadık,ondan mıdır bilmem pek elbise etek giymişliğim yoktur, anca sayfiye yerlere gittiğimizde giyerim.ucuz diye iki abiye aldım geçenlerde biraz da heves var tabii,öyle çok abartılı kıyafetler değil,kız kardeşimin mezuniyet balosu vardı güzel bi elbise de ona aldım.neyse sevgilim bu elbiseleri giy de fotoğraflarını çek bende göreyim dedi.kız kardeşime elbiselerle bi kaç fotoğraf çektirdim,almaya üşendiğim bacaklarıma epilasyon bile yaptım.Fotoğrafları bilgisayara attım,düzenledim derken sevgilime atmak için saatlerce epey uğraştım.sevgilim fotoğraflara baktı;1-bu elbise sana dar gelmiş seni şişman göstermiş2-bu elbisenin etekleri kat kat çok abartılı hiç beğenmedim hem de seni şişman göstermiş3-bu elbise sana yakışmış 4-bu elbiseyse içlerinde en çirkini çok bayağı dedi.bayağı demesine çok kızdım ben.tamam beğenmeyebilirsin ama eleştirinin de bi uslubu vardır.zevkime bayağı demen hiç hoş değil gibi bi şeyler dedim.güzele güzel demek takdirlikte çirkine çirkin demek mi kabahat dedi.hem ben basit anlamında kullanmıştım falan dedi.ben de elbiselerden anlamadığını söylemiştin gerçekten de bayağı bi zevkin varmış dedim kızdığım için.bunlar akşam üzeri oluyor.gece telefonda konuşurken ben sana bayağı demedim ama sen bana dedin dedi bu sefer de.geçmiş gün konuşmaları tam da hatırlamıyorum; hep bende mi kabahat dedim.evet dedi.hep mi sen haklısın dedim, evet dedi. hep sen haklısın yani dedim inanamayarak, hemen hemen dedi,senin de düzelmeni umuyorum dedi.demek öyle diyip telefonu yüzüne kapattım bende.ben telefonu kapattıktan sonra mesaj atmış,telefonum kapalı olacak,kız kardeşimi de mesaj atıp rahatsız etme yazmış.sessiz kaldım.sabah mesaj attı tekrar bana, ne demişti unuttum.ben de ya değiştirirsin bu kafanı ya da istemiyorum seni dedim.değişmiyorum dedi cevap alarak.aradan iki gün geçti mesaj attı beni hala istemiyor musun diye,düşüncem değişmedi dedim.o da ben hep haklı olduğumu düşünmüyorum falan dedi.yüzüme telefonu kapatmasan çözebilirdik dedi.yüze telefon kapatmayı da senden öğrendim dedim.neyse sonuç nedir dedi.aynı dedim.o zaman değişmiyorum,hoşçakal gibi bi mesaj yazdı perşembe akşamı.ondan sonra görüşmedik.
yüzüne de söyledim kendine olan bu anlamsız güvenin nerden geliyor diye,insan hep ben haklıyım diye düşünebilir mi? düzelmemi umuyormuş.kızlar şişman çıkmışsın dediğine bakmayın 1.65 boyundayım 55 kiloyum.tartışırken yarısına sişman dedin yarısına bayağı dedin demiştim,çok güzel olduğunu biliyorsun falan dedi.ben de evet biliyorum mütevazi isek kör de değiliz dedim.sonra da narsist dedi bana :)
böyle işte hanımlar erkek mileltinde mutlaka bi arıza oluyor,önemli olan az arızalısını bulmak sanırım.geri döner değişeceğim derse oturur konuşuruz ama bunu kabul edip de karşıma geleceğini sanmıyorum..
zaman ayırıp da okuduğunuz için teşekkür ederim

Son düzenleyen: Moderatör:

Belki kıskandı.. güzel yakıştı sana.. şımartmak istemedi

Fikri zikri ne bilemeyiz tabi...

Ama çok kaba geldi banada....

Çocuksuda ayrıca.....

Böylede elestiri olmazki canim makinali gibi saymis takir takir
1....
2....
3...
4.....
amma da cok elestirecek sey bulmus:mymeka:

sen haklisin elestirininde bi uslubu olmali

Kesin kiskandigindan öyle bir elestiri yapti, seni kizdirmak icin, olay büyümüs taaa ayriliga kadar gelmis

peki o seni elestirirken, deseydin ya ne kiskaniyon diye bakalim ne dicekti

Belki kıskandı.. güzel yakıştı sana.. şımartmak istemedi

Fikri zikri ne bilemeyiz tabi...

Ama çok kaba geldi banada....

Çocuksuda ayrıca.....

bence de çok kaba ayrıca insan beğenmese bile en azından fotoğraf yolladığım için teşekkür eder.elbise senin güzelliğini kaldıramamış desem hoşuna gidecekti değil mi dedi :) bayağı diyeceğine öyle deyiver ne olacak değil mi :)

evet ben güzel bi şeyler duymayı beklerken birden tarumar oldum.kıskanmıyorum der.inkar etse de biraz kapalı kutu,bi açamadık :)

kusura bakma ama o adam kendini ne sanıyormuş öyle? ben olsam dönse de kabul etmezdim. erkek dediğin kadın şişman mı göstermiş diye sorsa bile hayır hayatım olur mu çok güzelsin ne giysen yakışır fln der yuhhh diyorum bu adama başka da birşey diyemiyorum

insan sevdiğine hitap ederken asker arkadaşıyla konuşur gibi konuşamaz.
biraz özen göstermesi, dikkat etmesi gerekir.

şişman olsan bile -ki değilmişsin- ne demek sen şişmansın.
bu elbise bayağı falan.
en fazla benim zevkime göre değil, hoşuma gitmedi denir..
ayıp bence, çok ayıp hemde..
bu açıksözlülük değil patavatsızlık..

doğrucu davut olacak ya lafın nereye gideceğini düşünemedi sanırım.hayır şişman da olabilirdim o zaman neler diyecekti Allah bilir.ben en çok hep ben haklıyım düzelmeni umuyorum lafına takıldım.ne demek hep ben haklıyım erenlere mi karıştın da sen hep haklı olacaksın ? hanımlar bi de yaşın da verdiği bi olgunluk var zaten hiç öyle abartılacak hatalarım olmadı en fazlası bi kıskançlık bi nazdır.ben kıymetimi bilen bi adam istiyorum düzelmemi uman birini değil dedim ona. ben senin kıymetini biliyorum diyor.daha çok insanın kendine güvenini kırmak istiyor sanki. yok hep sen hatalısın yok şişman çıkmışsın falan :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…