- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
- Konu Sahibi guzelgunler2019
-
Çocuğum yok ama bir yerde okumustum,cocuklar duyduklarını değil gorduklerini yaparmış. Arkadaşımın annesi kitap okurmus hem, buna inanmayacaksınız ama arkadaşım 3 yaşında okuma yazma öğrendi ve cok başarılı bir öğrencilik hayatı oldu. 1 yas kucuk benden. Kekten pilava herseyi yapardi ama benim müdahaleci ve asabi annem yüzünden ben mesela evlenince öğrendim baka baka internetten.
Bir de uyumama olayı bende de vardı küçükken. Benim ailem eskiler eski topraklar oldugundan benim enerjimi nasil atacagimi ve ya sorunumu çözememiş bulamamislar ben hala uyku sorunu çekiyorum.
Yani onu çözebilirsiniz. Mesela ben tiroid hastasiyim belki cocukken vardi da goremediler. Kansız cocukta uyumaz anemi demir eksikligi olan. Aileler bunu fark edemeyebiliyor mesela arkadasim in kizi 2016 temmuz dogumlu uyumuyor annesiyle dövüşüyordu sut icmekten kansız çıktı.
Yani siz bulacaksiniz illa inaniyorum. Rabbim uzun ömür versin.
Cok haklısın gülüm bizim zamanımızda mutluydu cocuklar,gerci bende cok mutlu bir cocukluk geçirmedim annem tahammülsüz sinirli ve yaşı geç bir yaşta anne olmus birisi.Çocuğumuz yok diye mi bu kadar rahat konuşuyoruz acabaşimdiki annelere bakıyorum ne kadar tahammülsüzler. Biz çocukken divanların altına girip resimler çizerdik annem ses etmezdi. Evciliğimiz, öğretmenciliğimiz hiç bitmezdi ama gidip salonun ortasına yaymazdık oyuncaklarımızı. Çarşaflardan çadır yapardı babam, oyun bitince annem toplardı. Şimdiki çocuklar evlerinde mutlu değiller çünkü anne babaların ayarı yok.
Size böyle video atardım arkadaşım olsanızAğlamaları bi kaç gün görmezden gelin hiç tepki vermeyin hatta eşinizle sohbete devam edin siz ağlama yapma etme deyip tepki verdikçe bitmez (yapıyorsanız) baktı kimse ilgilenmiyor normale döner belki
Bunu da bizicat ettik bu da işe yaramadı, ben fikir aramadığımı söyledimYa da ilgisini başka yöne çekin 'aa ordaki de neymiş' 'bak burda ne var' gibi
Melaba kader arkadaşımZor cocuk anasiyim , kizim 33 aylik
Kres tek kurtulusum oldu , krese giderken sakinlesiyor , aglamalari azaldi , yani buna sukur diyorum
Ben wc olayında bile hediye vermedim çocuguma. Hediye mi rüşvet miHer akşam vaktinde yattığinda bir çıkartma hediye edin. Onu olusturdugunuz bir panoya yapistirin birlikte. Mesela on tane olduğunda araba kazansin ya da istediği başka bir şey. Bir ay sonra oturur emin olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?