Bebek İkinci El arıyorummm

eceeylul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
333
319
123
Van
arkadaşlar
a.jpg
a.jpg
images.jpg

kızlar mrb fotograftaki adidas botlardan arıyorum 21 22 numara temiz az kullanılmış.elinde olup da satmayı düşünen arkadaşlar iletişime geçerse çokkk sevinirin:)

canm bu model 21 22 no bulman zor genelde 29 30 numara ustu oluyor bildigim bu modellerde

bi ara bende vardı canım ama 24 numaraydı, faturasını kaybettim diye satmak istemiştim sıfırdı çünkü, ama bulunca iade ettim
ayrıca bunların kalıbı dar, aklında olsun alırsan bi numara büyüğünü al

canım bide bunlar yüksek konçlu ya, yürümesi rahat olur mu onu da bilemedim, ben aldım, bizim oğlan ayakkabıyı eline bile almadı istemedi, bağırdı falan
o yüzden iade ettim ben, yoksa ayakkabı çok güzel ama sonra yüksek konçlu olması da düşündürdü beni, allah korusun düşse falan çocuk bileğine bi zarar verir mi ayakkabı diye
şimdi stride rite aldım, çok sevdi sıpa, hiç ağlamadı giydirirken falan, hatta kendisi veriyo elimize giydirin diye :))
bizimki her ayakkabıyı beğenmiyor maalesef, anası kılıklı :)))))

canım bide bunlar yüksek konçlu ya, yürümesi rahat olur mu onu da bilemedim, ben aldım, bizim oğlan ayakkabıyı eline bile almadı istemedi,

bağırdı falan
o yüzden iade ettim ben, yoksa ayakkabı çok güzel ama sonra yüksek konçlu olması da düşündürdü beni, allah korusun düşse falan çocuk bileğine bi zarar verir mi ayakkabı diye
şimdi stride rite aldım, çok sevdi sıpa, hiç ağlamadı giydirirken falan, hatta kendisi veriyo elimize giydirin diye :))
bizimki her ayakkabıyı beğenmiyor maalesef, anası kılıklı :)))))
ya ne bileyim ben aşik oldum bu botlara cok hos bir durusu var ama haklisin önemli olan cocugun rahati

ya ne bileyim ben aşik oldum bu botlara cok hos bir durusu var ama haklisin önemli olan cocugun rahati

canım bende çok beğenerek almıştım ama dedim ya oğlan eline bile almadı, deneyemedim bile ayakkabıyı, giydiği ayakkabıya göre ölçtüm kalıbı darmış bir de içi miflonlu bunların, o da daraltlmış, hem istememesi hem de küçük olması nedeniyle iade ettim, hatırlıyorum canım, çok tşk ederim, güle güle giysin bebişin inşallan
ama senin yaşadığın yerde de botsuz olmaz, kar botlarına bak dicem de onlar da hep yüksek konçlu, ama şu yumuşak olanlar var ya dışları muşamba içleri kürklü, onlara bak bence sen, bu Adidaslar yeni yürüyen bebişler için çok sağlıklı değil bence
bir de ben stride rite aldıktan sonra mağazasını aradım bişiler sormak için, onlar da yüksek konçlu ayakkabıların 4 yaşına kadar çok sağlıklı olmadığını söylediler, tercih senin artık
vipçocuk sitesinde Mickey li Adidas daha kısa konçlu kırmızılı çok tatlı bi bot var, ben alacaktım numarası kalmamıştı ama seninkine göre vardır, bence varsa iki numarasını da al, iadesi 14 gün içinde ücretsiz zaten, tekrar tekrar uğraşma, bide yeni üyelere indirim falan da yapıyolar, daha uygun olabilir fiyatı, normalde 98 tl
http://www.vipcocuk.com/adidas-disney-mickey-mouse-mid-cf-cocuk-spor-bot-m20451
linki de bu, numaraları da var

Back