Bebek İkinci El ariyorum.

biriiicik

вɴ αɴɴeмιɴ,ĸızLarıмdα вeɴιм ĸυjυм❤
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
3.489
12.497
208
30
Istanbul
Oyun halisi arıyorum ,kizim alti aylik ve ona uygun ekonomkte egitici de hersey olablr...

Bende Tiny Love güneşli gün halısı var cnm netten bak modeline beğenirsen konuşur anlaşırız

Cnm çantası da duruyor.bir oyuncağın kopçası kaybolduğu için Resimde gördüğün gibi lastikle bağladım.

Eklentiler

• Screenshot_2016-02-19-08-02-45.webp
    17 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_2016-02-19-08-02-38.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_2016-02-19-08-02-13.webp
    19 KB · Görüntüleme: 42
Dediğim gibi cnm sadece bir oyuncağın kopçası kaybolduğu için Resimde gördüğün gibi lastikle bağladım. Başka da birşeyi yok.tutumlu da 70 tlye koydum ama elimde kaldı bi de orası komisyon alıyor ya. Ama 60 A bırakırım istersen. İstersen de özelden görüşürüz ayrıntıları numaramı mesaj attım. Kusura bakma takip edemiyorum burayı pek.

Bnm ürünüm 120 tl cnm ben tam yarı fiyatına veriyorum düşünürsen görüşürüz

Bnm ürünüm 120 tl cnm ben tam yarı fiyatına veriyorum düşünürsen görüşürüz
Yok cnn ya seninkinin aynasi da yokms kopcasida kopmus ya hani birz daha ariyorum yiksada sifiri alacagiz napalim ikinci el o kadar vernee kadar sifirlari da var nettenn bak ki

Aynası var cnm benimkinin halının üstünde hışırtı çıkaran oyuncaklar da var hatta bi tane de oyuncak var dikilmiş içine korna gbi ses çıkartıyor.

Cnm sen o zaman ona projektörlü dönence al. Ya da masalcı ayı al. Bnm ki de yok huysuzdu şimdi 11 aylık yine yaramaz. Ama projektörlü dönence aldım. Durdu onunla biraz büyüyünce de masalcı ayı aldım onunla oynuyor şimdi

Var bizim bir suru isikli iyuncaklarimiz kopegimiz de var oyunccak ama nafile aldim bu arada oyun halisi insallah bu ise yarar sıkılmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…