- 10 Haziran 2011
- 1.430
- 912
- 123
- Konu Sahibi DevranDoner
Gri dusunmuyorum canim cok tesekkur ederimbende de gri var gümüş gri düşünürsen renk olarak foto ekleyebilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gri dusunmuyorum canim cok tesekkur ederimbende de gri var gümüş gri düşünürsen renk olarak foto ekleyebilirim
Aradigim boyle bir canta degil cok tesekkurler
Bi sunamadiniz ya istedigim gibi canta:)) Aslinda vazfecmistim ama mesajlar gelince yeniden cankandi konu.kız sen nasıl çanta arıyorsun
illa matmazel şart değil diyosan Vakko, armani ve calvin klein çanta ver elimde :))
tommy vardı satıldı o
Ne demek canım fikir olsun diye işte :) Bulursun umarım :)Size de cok teşekkürler, bu canta da aradigim gibi değil. Ilk sayfada eklenen somon rengi cantanin tarzinda ariyorum![]()
Bi sunamadiniz ya istedigim gibi canta:)) Aslinda vazfecmistim ama mesajlar gelince yeniden cankandi konu.
Canim biliyosun aslinda konumu acar acmaz onerilen cantalardan birini begenip aldım ama fiyaskoyla sonuclandi:) Vakko da olabilir canim. Ck marka kullanmiyorum ama. Amacim kullandigim marka cantalardan burada temizini bulabilirsem cantaya daha fazla para odememek:) sanirim sendeki vakko cantayi diger bi konuda gördüm![]()
Bize de tecrübe olur :/özel değilse neden fiyaskoyla sonuçlandı ?
Bi sunamadiniz ya istedigim gibi canta:)) Aslinda vazfecmistim ama mesajlar gelince yeniden cankandi konu.
Canim biliyosun aslinda konumu acar acmaz onerilen cantalardan birini begenip aldım ama fiyaskoyla sonuclandi:) Vakko da olabilir canim. Ck marka kullanmiyorum ama. Amacim kullandigim marka cantalardan burada temizini bulabilirsem cantaya daha fazla para odememek:) sanirim sendeki vakko cantayi diger bi konuda gördüm![]()
Canim aldigim cantanin sifir ayarinda oldugunu, hic kullanamadigini soylemisti arkadaş. Fakat bana geldiginde gordum ki canta hem de epey kullanilmis ve cok defolu. Arkadaş israrla kargoda olmustur dedi. Ama ben oyle dusunmuyorum. Gorseniz hak verirsiniz. Sonuc itibariyle parami iade etti arkadaş galiba. (Hesaba bakamadim daha çünkü:) ) Kargo parası zararim oldu sadece. O önemli degil de cok tatsiz bi alisveristiözel değilse neden fiyaskoyla sonuçlandı ?
Burada onemli olan paradan ziyade guvendir bence. Para tabi cogu yerde gerekli ama insan guveni bir kez kaybolmaya görsün. Karsidaki insani kandirmak ayip, neticede sonucta dogru olani görecek o kişi. Gecmis olsun iyi niyetli düşünüp kendini tam anlatamamis diyelim bari :)Canim aldigim cantanin sifir ayarinda oldugunu, hic kullanamadigini soylemisti arkadaş. Fakat bana geldiginde gordum ki canta hem de epey kullanilmis ve cok defolu. Arkadaş israrla kargoda olmustur dedi. Ama ben oyle dusunmuyorum. Gorseniz hak verirsiniz. Sonuc itibariyle parami iade etti arkadaş galiba. (Hesaba bakamadim daha çünkü:) ) Kargo parası zararim oldu sadece. O önemli degil de cok tatsiz bi alisveristi![]()
Oyle diyelim geçelim evet:) Cok haklısın canim güvenim öyle sarsildi ki bir daha bu siteden alisveris yapamam diye bile düşündüm. Ama unuttum tabii:) insallah bir daha boyle durumlarla karsi karsiya kalmayizBurada onemli olan paradan ziyade guvendir bence. Para tabi cogu yerde gerekli ama insan guveni bir kez kaybolmaya görsün. Karsidaki insani kandirmak ayip, neticede sonucta dogru olani görecek o kişi. Gecmis olsun iyi niyetli düşünüp kendini tam anlatamamis diyelim bari :)
Ekliyorum canım
tamam canım haberleşirizcanım çok güzel bu çanta fiyat nedir arkadaş almazsa görüşelim özelden..
Tamam koyarim:))))TAMAM CANIM OLMADIYS KISMET :)
NAPİM WALLA Bİ YERDEN ÇIKARTMAK LAZIM HEM DÖNGÜ OLUYOR BJYLECE SÜREKLİ AYNI ŞEYLERİ KULLANMAMIŞ OLUYORSUN :))
KIZ ŞU ARADIĞINI BULURSAN BULDUM DİYE KOY ALLAH RIZASI İÇİN, ÇOK MERAK EDİYORUM SENİN ARADIĞINI :)))))))))))
kardeşin güle güle kullansın canım ozamanTamam koyarim:))))
Bi tane aldim bile ozelden. Pierre cardin. Ama kardesime:)) sibel6364 eklemisti ya o canta:) benim zevkime gore bi cantaniz yok yaa kusecem size:)
Saka bi yana da kalipli matmazel cantalar varya onlardan ariyorum ya şu meshur somon rengi canta gibi