- 10 Haziran 2011
- 1.430
- 912
- 123
- Konu Sahibi DevranDoner
canim cok tesekkur ederim ama ben spor degil klasik matmazel canta ariyorum. Susamlisimitin ekledigi gibi.En üstteki lacivert rugan
Alttaki yeşil siyah
En alttaki de beyaz tugan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim cok tesekkur ederim ama ben spor degil klasik matmazel canta ariyorum. Susamlisimitin ekledigi gibi.En üstteki lacivert rugan
Alttaki yeşil siyah
En alttaki de beyaz tugan
Ben bu sekilde kullanamam ki canim ama sana cok tesekkur ederim yardımcı oldugun icin. Bu arada kati meyve sikacagini esine soracaktin donmedin geri.. O sendin demi canimCanım lacivert rugan olduğu için ve dikdörtgen olduğu için klasik zaten beyaz rugan da öyle, siyah spora kaçabilir ama takımla da çok rahat kullanılır, ama sen bilirsin tabi, siyah arıyorum dediğin için koyu renk olunca bide marmazel o yüzden ekledim
Allah Allah bu aralar herkesi karistiriyorum. Demin de oldu:) Kusura bakma canim.. Iyi alisverisler sana daRica ederim canım, yok canım ya o ben değildim, cevapsız bırakmam zaten karşımdaki, ifrit oluyorum zaten o olaya![]()
Rica ederim inşaallah bulursun istediğini canım , kolay gelsinCanim cok tesekkur ederim. Tarzim değil bu
fiyatı nedir cnm mesaj attım sanamatmazel sıfır desem yeridir düğün alısverişinde alındı ama kullanamadım hiç cocuk oldu felan onun cantası yetti zaten
O cantayi ben aldim:)fiyatı nedir cnm mesaj attım sana
:) ben arkadaşa söyledim canım sana söz verdiğimi :)O cantayi ben aldim:)
Sayfada reklam yasak sizi kibliyorumBenim yeni bir keşfim var. Sadece deri çanta tasarımı yapan bir site. İlk alışveriş yaptıgımda inanamadım. Sonra 2 çanta daha aldım. Şahane deri çantalar. Vovi diye bir marka. Tesadüf buldum. Bakın mutlaka. Benim gibi deri portföy hastasıysanız inanamazsınız kalitesine ve fiyatlarına.
Tesekkur ederim canim.bende bu var kisa sapi da var
Cok tesekkur ederim yardimci oldugunuz icin. Fakat bu çanta tarzim değilHala arıyor musunuz bilmiyorum ama elimde hiç kullanılmamış vizon rengi matmazel marka çanta var.. Tamamen orjinaldir 50 tl olur.
Eki Görüntüle 1376297
Size de cok teşekkürler, bu canta da aradigim gibi değil. Ilk sayfada eklenen somon rengi cantanin tarzinda ariyorumEki Görüntüle 1376317
Bende de bu var sıfır orijinal matmazel çanta