Arıyorum

DevranDoner

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2011
1.430
912
123
Kahve tonlarında olursa daha iyi olur.. Lutfen elinizdeki her cantayi eklemeyin konuya arkadaslar

Canım Matmazel değil ama kaliteli

Eklentiler

• 20141211_220614.jpg
    113,4 KB · Görüntüleme: 197
matmazel sıfır desem yeridir düğün alısverişinde alındı ama kullanamadım hiç cocuk oldu felan onun cantası yetti zaten

Eklentiler

• PB270043.JPG
    114 KB · Görüntüleme: 244
Canim bu rengi cok kullanamam ki.. Siyah var mi illa kah e olacak diye bisey de yok aslinda

Malesef canim siyah deri canta var beyaz yine cok guzel bi canfa var elimde ama matmazel degil . Matmazelin rengi su

Eklentiler

• 333.jpg
    1 KB · Görüntüleme: 191
Ya hatta bu renk degil tam cok acik sutlu kahve gibide dusunebilirsin cnm

Ya hatta bu renk degil tam cok acik sutlu kahve gibide dusunebilirsin cnm
Canim gercekten düşündüğüm bir renk degil fakat ne kadara verirsin? Uygun olursa bunu alirim ama aramaya devam ederim yine de. Bir de deformesi falan yok degil mi?

Canim gercekten düşündüğüm bir renk degil fakat ne kadara verirsin? Uygun olursa bunu alirim ama aramaya devam ederim yine de. Bir de deformesi falan yok degil mi?
hayir canim dedim ya sifirdan farksiz kendi sayfamda 40 tl demistim ama alacaksan fiyati dusururum tabi

Beyazda hafif bir iki yerinde lekelenme olmuş nasıl olduğunu anlamadığım çok az kullanıldı çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…