arıyorum uydu alıcısı

2prensinannesi

Guru
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2010
662
79
318
ucuz işinize yaramayan uydu alıcısı arıyorum aslında burda bir arkadaş satıyordu kaybettim bulamıyorum.varsa olan görüşelim

ucuz işinize yaramayan uydu alıcısı arıyorum aslında burda bir arkadaş satıyordu kaybettim bulamıyorum.varsa olan görüşelim

canım nasıl bişey arıyorsun hani şu balkona takılan kocaman şeylerden mi?Ve nerede ikamet ediyosun...şimdi gçrdüm kakkus arkadaşımız 15 e satrıyo

Son düzenleyen: Moderatör:
canım nasıl bişey arıyorsun hani şu balkona takılan kocaman şeylerden mi?Ve nerede ikamet ediyosun...şimdi gçrdüm kakkus arkadaşımız 15 e satrıyo

yok tvnin altına takılıyor ya o bozuldu benim

akşamdan beri beynim dondu bulamadım birdaha konuyu sanırım o arkadaştı çok teşekkür ederim

yeni model istemiyorum.tvnin arkasına takılanlardan istyorum ama şimdilik bana yüksek geliyor.led tv alıp eskisini atıl olduğu ucuz birşey istiyorum.

buda öyle bildiğim kadarıyla canım hatırlamaya calısıyorum da öyleydi galiba ya arkasında bitane kablo var falan o tv ye takılıyodu galiba bunlardan demiyomsuun sen

manisa kargo 10 falan tutarsa sen ucuz bişey söyle ucuza mal etmek için istiyorum yoksa şu tvnin arkasına takılanlar daha ideal.ama şuan madden o fazla geliyor

ptt ile 6.95 bildiğim kadarıyla kargo arasla falan 10 tl civarı tutar fiyat için bişey diyemiyorum şuan abim öğle yemeğine çıksın ona sorucam bi 12 de çıkyo yazarım sana piyasasını hiç bilmediğim bişey çünkü canım

ptt ile en az 7.25 tutuoyr ben burdan kargo gönderdiğimde.ben 10 tl olursa alabiilirim.kullanıyırsanız tabi o başka.atılsa ben alıcam.yani boşa durursa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…