Bebek İkinci El Arıyorum!! Oyun Halısı ve 3-6 ay kışlık

yoknapaw

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2014
62
5
98
Kırklareli
Oğlum için 3-6 ay kışlık kıyafet ve tiny love tekmele ve oyna oyun Halısı arıyorum. Satmak isteyen arkadaslar fiyat bırakırsanız sevinirim.

Cnm resim atiyirum buraya ama yuklenmio.benim konumda bakarmisin

Bır kac tane daha mevcut elımde toplu almayı düşünürsen kargoyu ben karsılayabılırım

Eklentiler

• image.jpg
    178,8 KB · Görüntüleme: 128
  • image.jpg
    207,4 KB · Görüntüleme: 108
  • image.jpg
    851,5 KB · Görüntüleme: 112
  • image.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 106
  • image.jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 114
  • image.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 108
  • image.jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 99
  • image.jpg
    720,6 KB · Görüntüleme: 101
  • image.jpg
    935,7 KB · Görüntüleme: 127
Canım bunlar kaldı düşünürsen uygun veririm her iki takımda yelekte hiç giyilmedi

Eklentiler

• PhotoGrid_1409051164547.jpg
    637 KB · Görüntüleme: 95
Merhaba,
Benim size önerebileceğim Tinny Love marka 3 değişik müzik çalar ve aynalı oyun halısı var!!Durumu çok iyi ve temiz orjinal torbası içinde.

Eklentiler

• 20141029_131825.jpg
    2 MB · Görüntüleme: 92
  • 20141029_132939.jpg
    2,1 MB · Görüntüleme: 113
Arkadaslar kıyafet buldum fakat oyun Halısı arıyorum hala
Benim Tinny Love marka oyun halim var bu konuyla ilgili actigin bloga bakarsan yukarda fotograflari var canim!Almanyadan almistim temiz durumda paketiyle birlikte satiyorum ilgilenirmisin?

Benim Tinny Love marka oyun halim var bu konuyla ilgili actigin bloga bakarsan yukarda fotograflari var canim!Almanyadan almistim temiz durumda paketiyle birlikte satiyorum ilgilenirmisin?
giyati ne canim tekmeleyince muzik caliyo mu Istanbuldamiydiniz

Bende 2-4ay arası nb marka mont be ayakkabısı bırde evde gitmek ıcın bırseyker var canım ıstersen ehatsapp tan yollayabılırım düşünürsen

Evet canım hatırlıyorum da ısım olarak hatırlayamadım montu fln gostermıs mıydım :) acemıyım ya karıştırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…