ikisi 4 liraymış
çok uygun
bende de bunlar var 36-38 beden.....iki üst bir alt var ..bir tanesinin altıyla iki takım kullanılıyor kombinleyip ...1 kez giydim... iki üst bir alt 15 tl hepsi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ikisi 4 liraymış
çok uygun
bende de bunlar var 36-38 beden.....iki üst bir alt var ..bir tanesinin altıyla iki takım kullanılıyor kombinleyip ...1 kez giydim... iki üst bir alt 15 tl hepsi
evet çok uygunmuş ama bedeni olmaz galiba bana![]()
bu olur herhalde rengide güzelmiş
göğüslerin kaç beden senin
birde destekli mi
ben 80-85 arası kullanıyorum canım bir tanesi içi süngerli diğeri de ince sünger gibi göğüs belli etmez yani diğerinin içi süngerli çıkabiliyorda ayrıca..iki üst bir alt şekilde iki takım yapabilirsin toplamda 3 parça 15 tl
çok uygun begendimde
ama 75 80 giyiyorum 85 hiç giymedim olur mu ki
kalıp küçükse 85 oluyo banada zaten bunlar 75-80 çok oldu alalı sonra bedeni uymadı canım üst olarak o zman 75-80 arası kullanıyodum bunlar rahatlıkla olur sana..1 kez giydim zaten ancak...
özelden konuşalım o zaman canım![]()
bir gör bakalım
bir gör bakalım
bunun fıyatı nedır. Aslında aldım bır tane ama ucuz ve guzelse bır tane daha alabılırım
evet canım güzelmiş gerçektencanım güzelliğine laf yok:) kom marka. bilirsin fiyatları uçuktur. oldum 40 benden giyemiyorum o yüzden satışa çıkardım. sanırım fiyat aralığı sana biraz pahalı gelir. aldıklarınıda güle güle kullan inşallah
Eki Görüntüle 1082857 Siyah bikini 10 TL cnm
Eki Görüntüle 1082859 renkli bikini 15 TL
Eki Görüntüle 1082862 mayoda 15 TL cnm
teşekkür ederim
kullanılma durumları nedir