Arıyorum:mayo veya bikini/bulunmuştur

Mascara

like a chalk outline
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2009
18.527
3.908
448
Arkadaşlar yüzmeye gideceğim
bu yüzde uygun fiyatlı mayo yada bikini arıyorum
36 38 bedene uygun olması gerekiyor
birde hijyen bakımından altının kullanılmamamış olması tercihimdir
şimdiden teşekkürler
:31:

Son düzenleyen: Moderatör:
canım bende bu var almıştım ama tatile gidememiştim yani giyemedim şuanda kapandım zaten giyemem altını alırken denemedim bile üstünü denedim 40 yazıyor ama 38 bedene oluyor eteğide var aynı üst deseninden resmini çektim ama açmadı.istersen yine çekerim
$Fotoðraf0265.jpg $Fotoðraf0266.jpg

Son düzenleme:
Arkadaşlar yüzmeye gideceğim
bu yüzde uygun fiyatlı mayo yada bikini arıyorum
36 38 bedene uygun olması gerekiyor
birde hijyen bakımından altının kullanılmamamış olması tercihimdir
şimdiden teşekkürler
:31:

canım bendeki bikini ve mayolara bakmış mıydın?

Canım bende bu bu var 36 beden 8 tl rengine uygun olarak ayrı aldığım pareo da ücretsiz
Üstün ipinde nereden geldiğini bilemediğim ufak bir siyah leke var belli belirsiz
$IMAG0517.jpg $IMAG0518.jpg $IMAG0519.jpg $IMAG0520.jpg $IMAG0521.jpg

Son düzenleme:
canım bende bu var almıştım ama tatile gidememiştim yani giyemedim şuanda kapandım zaten giyemem altını alırken denemedim bile üstünü denedim 40 yazıyor ama 38 bedene oluyor eteğide var aynı üst deseninden resmini çektim ama açmadı.istersen yine çekerim
Eki Görüntüle 1080643 Eki Görüntüle 1080642

canım bunun altı bana baya büyük duruyor
yoksa çok begendim :50:göğüs kısmıda olmaz sanırım 80 bedenim

canım 80 bedene üst olur ama altı bilemem denemedim bile:)eteğide buEki Görüntüle 1080809

ya çok hoşmuşş bu bayıldım gerçekten yazında bu eteğiyle kullanabilirim
fiyatı ne kadar bunun
acaba alsamda altına tek siyah bikini alıpta mı kombinlesem diye düşündüm. altı sorun değilde üstü büyük gelirse hiç olmaz o zaman işte

ya çok hoşmuşş bu bayıldım gerçekten yazında bu eteğiyle kullanabilirim
fiyatı ne kadar bunun
acaba alsamda altına tek siyah bikini alıpta mı kombinlesem diye düşündüm. altı sorun değilde üstü büyük gelirse hiç olmaz o zaman işte

bilmiyorum canım ben 80im bana olmuştu hatta içinde süngeri var ama süngersizde kullanabilmek için süngerin çıkan yeri var aldığımın yarısına vercem cnım25 tl

bilmiyorum canım ben 80im bana olmuştu hatta içinde süngeri var ama süngersizde kullanabilmek için süngerin çıkan yeri var aldığımın yarısına vercem cnım25 tl

tamam canım ben biraz daha bakıyım sana haber veririm olur mu

çok teşekkür ederim ilgin için

tek üst olarak bu ikisi var canım bi de mayo var ama giymiştim onu bu yaz bi kere o yuzden eklemedim düşünrsen eklerm resmini :34:

$20140226_195419.jpg $1506049_10152396395309846_6995570272414902020_n.jpg

şu ilk resimdeki tam olarak nedir tam anlayamadım da

mayo kumaşında üst canım arkası yarım atlet gibi önündeki üçgen kısım da göbek deliği hizasında falan duruyor uzun zaman önce bir kez kullanmştm sadece

mayo kumaşında üst canım arkası yarım atlet gibi önündeki üçgen kısım da göbek deliği hizasında falan duruyor uzun zaman önce bir kez kullanmştm sadece

anladım canım
aslında bu tarz birşeyde düşünebilirim yine altına mayo kumaşından şortla.o tarz birşey var mı sende aslında önceliğim takım halinde tek kişiden almak ayrı ayrı masraf çıkmasın diye. teşekkür ederim zahmet ettiğin için. ben karar verirsem haber veririm sana

anladım canım
aslında bu tarz birşeyde düşünebilirim yine altına mayo kumaşından şortla.o tarz birşey var mı sende aslında önceliğim takım halinde tek kişiden almak ayrı ayrı masraf çıkmasın diye. teşekkür ederim zahmet ettiğin için. ben karar verirsem haber veririm sana

şort yok malesef canım ya yarım atlet ve bikini üstü ikisi 4 tl zaten canım:34: havuzda olmaz ama yaz plaj için güzel bir kombin hazırlayabilirm sana :21:

şort yok malesef canım ya yarım atlet ve bikini üstü ikisi 4 tl zaten canım:34: havuzda olmaz ama yaz plaj için güzel bir kombin hazırlayabilirm sana :21:

ben bi dışarı bakayım bunlara uygun bir alt bulabilirsem söyliym sana fiyatları çok uygun.
şu an önceliğim havuz.haftasonu kurs başlıyor ama giyecek birşeyim yok
donla yüzcem galiba :27:

Back