Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci ElArıyorum .. Kızım için 5-6 yaş kıyafet
Kızım bu sene anaokuluna başlayacağı için bol çeşit lazım bize haftasonu alışverişe çıkacağız mecbur ama önce burdan bakmak istedim son rutuşları çarşı pazarda yaparım. Varmı elinde uygun fiyatlı kız çocuk kıyafeti olan ?
Kızım bu sene anaokuluna başlayacağı için bol çeşit lazım bize haftasonu alışverişe çıkacağız mecbur ama önce burdan bakmak istedim son rutuşları çarşı pazarda yaparım. Varmı elinde uygun fiyatlı kız çocuk kıyafeti olan ?
canm konun karışık olmuş ne satıldı ne dururyo anlayamadım..
diğer arkadaşlar parça parça almayı eğilde bir kişiden toplu almayı düşünüyorum ürünlerinizde güzel olanlara var ama dediğim gibi parça olark almak makul değil benim için