Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Panco guselde bu dahada kilolu gosterir beni sanirom tsk ederimPanço şeklinde kaşe koyu gri kapşonlu bir model beden sıkıntısı olmaz 1.6 boy için diz seviyesinde.
50 beden topuğa kadar gelen 1 kaşe kaban46 48beden kaban ariyorum tenk farketmez deri olmasin ama mont kaban tarzi sey olabilir ve lutfen 44 beden faman olani atmayin olmuyor yani bedenime
Kase kaban istiyorum da topuga kadar cok uzun olur.deri de istemiyorum.tsk ederim50 beden topuğa kadar gelen 1 kaşe kaban
48 beden kahverengi deri , bu da diz hizasında
46 beden tirençkot diz hizasında
Bende mevcut. Hangisini isterseniz çekip foto atabilirim
Foto atin bi bakayim 5no kac beden olur hic bilgim yokkki ayy.5 numara kaç beden oluyor. Bende kırık beyaz bi tane var? Aceleyle aldım başka bedeni yoktu içimdede kalın kazak vardı büyükmüş farkedemedim ama hamilelik döneminde giydim. Onun dışında pek kullanamadım
Foto atin bi bakayim 5no kac beden olur hic bilgim yokkki ayy.
Peki onuda cekip yollayin firsat olunca.bu beyazli olan 5no demi kac bedene denk gelirki bi arastirayim.benaa.guselmis gercektnBi tane daha var aslında ama siyah, ama tam kaşe gibi değil daha ince ama spor bişey onu da normal mağazadan hamilelikte giymek için almıştım. Bol kesimli yani tam üste oturanlardan değil ama şuanda yanımda değil fotoğraf çekemiyorum. Istersen çekip paylaşırım
Baktimda pek bisi bulamadim siz genislik olarak olcerseniz cok sewinitim hafta sonu mont kase almaya gitcem.egwr bu olursa hic bakmadan alirim begendim gercekten sadece genislik olcusu istihorum goguslerden ve kalca kemerin ordanSade bişey..bi düğmesi eksik beğenirsen hepsini değiştiririm. 30 ₺ fiyatı
Eki Görüntüle 1714100
Esrayk cok üzgünüm ama 5 numara 44 bedene denk geliyormus..ama ben yinede senin icin ölctüm.gögüs 107, kemer 96,basen 126 ve boyu 81cm tabi dogru ölcmeyi becerebildiysem..acik bi halde iliklenmemisken ölctüm.insallah olur ne diyim:/ digerinide bakayimm bugün alabilirsem cekerim,temizlemedeydi en son evde degil yani..Baktimda pek bisi bulamadim siz genislik olarak olcerseniz cok sewinitim hafta sonu mont kase almaya gitcem.egwr bu olursa hic bakmadan alirim begendim gercekten sadece genislik olcusu istihorum goguslerden ve kalca kemerin ordan