Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, uygun fiyatlı tercihen çift kişilik nevresim takımı arıyorum.
canım çift kişilik dört mevsim setini beğendim. tam takım değil mi? takas düşünür müsün?
cnm o kardeşimin çeyizinden o yuzden takas yapamıyorum...ama bi bakıyım çok ihtiyacım olan bişey varsa sende parasını ben öderim:)) çift kişilik paketinde son fiyat...
tanesını 17 tl cnmne kadar canım fiyatları??
tanesını 17 tl cnm
tamam canım sen bak haberleşelim.
cnm farklı desenını kendım misafir için kullanıyorum solma falan olmadıkalitesi nasıl peki kullanmamışsınız ama bir fikriniz var mı?
benım kullandıgım senanın farklı bır modelı cnm ama ıstersen internettende arastırabılırsın.. bayadır duruyor elden cıksın dıe uygun fıyata verıyorumcnm farklı desenını kendım misafir için kullanıyorum solma falan olmadı
baktım cnm zara babetlere bayıldım ama abiye pembe yada beyaz lazım önce onu alıcam..sen beğendiysen yollasın kardeşim...
nevresimler satılmıstır.. gokce arkadasım iyi gunlerde kullansın..
daisy sende almak istiyomussun ama ben farketmedim nevresimleri uygun gorunce direkt ozelden yazdim kusura bakma olurmu ama istersen biri senin biri benim olsun ;-)