arıyorum este lauder fondöten ve uygun fiyatlı makyaj malzemeleri

canoo09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2014
172
36
43
Kızlar biraz koyu bugday tenliyim ve este lauder fondöten istiyorum. Uygun fiyatlı olarak makyaj malzemeleri ariyorum

İKİSİ 7 TL BİRİ AVON BİRİ ORİFLİME

Eklentiler

• DSCI1070.JPG
    DSCI1070.JPG
    104,6 KB · Görüntüleme: 241
Kızlar biraz koyu bugday tenliyim ve este lauder fondöten istiyorum. Uygun fiyatlı olarak makyaj malzemeleri ariyorum
the balm marka mat far paletı ve ruju var kullanılmamıs dusunen olursa resım ekleyebılırım far paletı 40 ruj 20 tl

Tsklr kızlar ama öncelik este lauder onu bi bulsam uygun fiyatlı sizin malzemeler de aklımda bu arada tabiki

Ya bna estte lauder yok mu.... Kızlar yok mu elinde bu fondöten olan satmak isteyen.

Bi bulamadm su fondöteni yaaaa
Canım onu denemeden alma bence, renk skalası geniş çünkü, pahalı bi ürün elinde kalmasın, sonra burda satmaya kalksan satamazsın fiyatı yüksrk olduğu için, kendinden biliyorum :(

Haklisin cnm ama bir iki renk var dusundugum netten ikisini alip denesem cok pahali olmaz en azindan burdan alip deneyebilirim rengini karar vermem lazm. Baska imkanim yok cunku malesef gidip deneyecek yerde yok burda of yaaaaa..

Haklisin cnm ama bir iki renk var dusundugum netten ikisini alip denesem cok pahali olmaz en azindan burdan alip deneyebilirim rengini karar vermem lazm. Baska imkanim yok cunku malesef gidip deneyecek yerde yok burda of yaaaaa..
Canım nette nerde buldun ucuza, indirimde bile 120liraya satıyolar bu fondöteni :( bak ben baya beyazım ligghtında intensity 2.0 kullanıyorum pudram da fresco, fikir olur sana belki, göz altı kapatıcısu da light medium, bu renklere göre karar ver, buğday tenlilere kapatıcı genelde medium öneriyolar zaten, 3 ton var, light light medium ve medium olarak göz altı kapatıcısunda

Canım nette nerde buldun ucuza, indirimde bile 120liraya satıyolar bu fondöteni :KK43: bak ben baya beyazım ligghtında intensity 2.0 kullanıyorum pudram da fresco, fikir olur sana belki, göz altı kapatıcısu da light medium, bu renklere göre karar ver, buğday tenlilere kapatıcı genelde medium öneriyolar zaten, 3 ton var, light light medium ve medium olarak göz altı kapatıcısunda
Ama bn koyu bugday tenliyim

Back