Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ben de hatirlamiyorum :)Canim ben sana yazmismiydim hatitlamiyrum 23.5 2 yane nike 1 tanede nike airmax var oda 25 numAra
Ikiside 23.5 sen sormadan soylim orjinal :)))Valla ben de hatirlamiyorum :)
23.5 olanin fotosunu ekler misin bakayin
Hatirladim simdi :) ilk fotoda olani begenmistim sen indirim yapmamistin
Hadiya :)) bak ben hatirlamadim.30 demistim yanilmysamHatirladim simdi :) ilk fotoda olani begenmistim sen indirim yapmamistinhala onu begenmekteyim :)
Hadiya :)) bak ben hatirlamadim.30 demistim yanilmysam[/OTE]
Orgu tercih etmiyorum tesekkur ederimkucukyurek .!.:merhaba örgü tercih eder misiniz yelek olarak?
kargoda benden ozaman daha ne diyimBize uygun birsey soyle alalim bak benim gozumun kaldigi baskasina yaramaz :)
alttaki resimde olan nike siyah üzerine gri amlemi mi var?kızım için düşünüyorumda ,kız için olur mu acaba?fiyatı nedir?
Siyah olduu icin kiz erkek farketmez canim kiza gore siyah yanlari lameli adidasimda vardi ama o 25 sanirima
alttaki resimde olan nike siyah üzerine gri amlemi mi var?kızım için düşünüyorumda ,kız için olur mu acaba?fiyatı nedir?
Minikuss almazsa ben alabilirimkargoda benden ozaman daha ne diyim
ebanaost: 37336430 .!.:kargoda benden ozaman daha ne diyim
Hayırlı olsunSen onu bana ayir hesap bilgilerini de at canim
Tesekkur ederim onceden de beğendiğim bir ayakkabiydimede7340423 .!.:Hayırlı olsun