- 15 Ekim 2012
- 3.292
- 6.919
- 358
- 35
- Konu Sahibi JaneRizzoli
-
Merhaba bayanlar başlıkta da belirttiğim gibi blazer ceket arıyorum. 40 beden. Siyah tercihim ama başka renkleri de değerlendirebilirim. Resim paylaşırsanız sevinirim.
Eki Görüntüle 1120153 Eki Görüntüle 1120154
Ceket bu canim
MODAILGI markası 300 tl almıştım ama.hic giymedim 40 beden
40 tl
Canım çok şıkmış ama renginden emin olamıyorum. İddialı bir renk :) mümkünse ve zahmet olmazsa üzerinde görebilir miyim?
Merhaba bayanlar başlıkta da belirttiğim gibi blazer ceket arıyorum. 40 beden. Siyah tercihim ama başka renkleri de değerlendirebilirim. Resim paylaşırsanız sevinirim.
40 beden canım hiç giyilmedi arada gördüğün fermuarı çıkarıp takabiliyorsun. çıkarınca ceket bel üstünde kullanılmış oluyor yani çift kullanımMerhaba bayanlar başlıkta da belirttiğim gibi blazer ceket arıyorum. 40 beden. Siyah tercihim ama başka renkleri de değerlendirebilirim. Resim paylaşırsanız sevinirim.
40 beden canım hiç giyilmedi arada gördüğün fermuarı çıkarıp takabiliyorsun. çıkarınca ceket bel üstünde kullanılmış oluyor yani çift kullanım
Eki Görüntüle 1121136
Eki Görüntüle 1120287 Eki Görüntüle 1120286
Tabiki.canim uzerimdeki hali bu cok cirt durmuyo sadece klasik gymeyi sevmedigim için gymedim hic.
Göbeğimden braz onu tuaf durdu :)
Ikinci.resmdeki omuzda sari detay.aldigmda vardi ben gyerim diye onlari söktum istersen onlar tekrar dikilebiliyor.
Ciko bu sana çok yakşmış kız bebişinle daha güzel durmuş😀
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ay canm tşk ama kastı baksana heheh :)
Hem.klasik bana göre bi tarz değil :))
Olsun kassada güzel valla mis gibi😀
Tarzım değilse tabi canm değerlendir zaten
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende mavi eskitme model victoriassecret marka var..36 ve 38 ..hiç kullanılmadı
Eki Görüntüle 1121959 Eki Görüntüle 1121958
Canım sayfana bakmıştım daha önce beğenmiştim bu ceketi de ancak beden uyumsuzluğu var maalesef...
Kaç beden giyiyorsun canım? En azından aklımda olsun belki annemin kullanmadıklarından falan eklerim
canım 38 yazıyormuş şimdi farkettim ama kalıbı büyük hatta senin için ölçtüm
bir omuzdan diğer omuz ucuna kadar 42 cm
bir koltuk altından diğer koltuk altına kadar ise 44 cm
beli ise 40 cm
kolları vatkalı ayrıca kol detayında da fermuar varmış hiç kullanmadığım için görmemiştim
şöyle fotolarıda atıyorum ki aklında soru işareti kalmasın canım ona göre karar veririsin sen
Eki Görüntüle 1121936 Eki Görüntüle 1121937
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?