Bebek İkinci El ariyorum! 3 yas erkek mont, 25-26 no spor ayakkabı, bumbo koltuk ,3-6,6-9 uzun kollu kiz body

denizati

Guru
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2012
212
26
318
İstanbul
Merhaba bayanlar
3 yasindaki oğlum için 3-4 yas kalin mont, 25-26 numara temiz kullanilmis spor ayakkabı
Ve
Kizim için bumbo koltuk( muadillerinde olabilir) , temiz kullanilmis uzun kollu 3-6 ay 6-9 ay uzun kollu body ariyorum.
Elinizde varsa Mesaj olarak gönderir yada buraya eklerseniz sevinirim.
Ve son olarak bir rica;
Ellebette ki istediğiniz fiyati yazmakta ozgursunuz ama sifir fiyatina yakin bir fiyat istemek sadece sizi yormakla kalir. İkinci el oldugunu unutmayalim

Benim konumda GAP 4 yaş kaban var. 7 numarada. Ek resimleri bulunduğu karenin altında...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-benetton-debenhams-motherlove.766046/page-19

Bir de 3 yaş çift fonksiyon Lapin House mont var. Bunun da ek resimleri var.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-benetton-debenhams-motherlove.766046/page-20

Leke çıkarıcı kullanmam, leke olunca hemen yıkarım veya sirke-limon türü şeylerle karışım yapıp çıkarırım.
Bu konuda hassas birine rastlamak güzel.

zıbın türü mü düz body mi arıyoruz zıbın türünde 10 dan fazla ypyeni var 27 no ayakkabı var ancak kalıbı dar tam olur size foto eklerim ayakkabının diğer zıbınlar bunlar fiyatları tanesi 3 ten veririm ayakkabı da yeni gibi 15 olur montşar da her biri 30 olur lcw 60 a alınmıştı 6-7 yaş etiketi ancak kalıb olarak 3-4 yaş çok az kullanıldı

İlginiz için tesekkur ederim. Mont ihtiyacımızı halettim. Diğerlerini hala arıyorum. Elindekileri paylaşan arkadaşlarıma çok tsekkur ederim. Kısa kollumuz bol miktarda var. Ozellıkle uzun kollu ve cıtcıtlı bakıyorum. Birde eğer sadece body alacaksam verecegim kargo masrafına deymeli diye dusunuyorum.

merhaba bende bol miktarda 3-6 6-9 aylık kız erkekuzun kollu body var çıt çıtlı düşünürseniz görüşelim 2,5 tan veriyorum bodyleri daha ucuzunu bulamazsınız çoğu pace marka .kapıda ödemeli gönderiyorum ptt şubeden alırsanız kargo 2-3 tl az ödersiniz diyebilirim.

hepsi tertemiz burda 6 adet bulunuyor ama 15 e yakın var hepsi yepyeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…