• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El arıyorum..!! 23 no pantuf bot ve ayakkabılar erkek çocuk için

muzari43

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2012
280
38
118
markalı 23 24 no ayyakabı bot pantu lar arıyorum az kullanılmış veya sıfır olması tercihimdir

Merhaba,
23,5 numara adidas spor ayakkabilarimiz var. Eylulde aldim nerdeyse hic giymedik hemen kuculdu.. ozel bir koleksiyonu ve normalde ortopedik olmaz adidas nikelar bu ort. Tabanli. Fiyat 50 dusunuyorum cunku 95 liraya aldim cok yeni. Sifir givi bir iki kere belki giydi !
Su an evde degilim ilgilenirseniz aksam rwsjmlerini koyarim. Ilgilenmezseniz belirtin lutfen bir iki ilave urunle konu acacagim.

Son düzenleme:
Bir de ev ayakkabilarimi var gezerin bot gibi panduf. Adidaslari alirsaniz onlar da benden hedihe olur. Onlari da hc giyemedik...

Merhaba,
23,5 numara adidas spor ayakkabilarimiz var. Eylulde aldim nerdeyse hic giymedik hemen kuculdu.. ozel bir koleksiyonu ve normalde ortopedik olmaz adidas nikelar bu ort. Tabanli. Fiyat 50 dusunuyorum cunku 95 liraya aldim cok yeni. Sifir givi bir iki kere belki giydi !
Su an evde degilim ilgilenirseniz aksam rwsjmlerini koyarim. Ilgilenmezseniz belirtin lutfen bir iki ilave urunle konu acacagim.

ilginize teşekkür ederim fiyatı çok pahalı geldi belki değeri daha fazla ama bizim bütçeye uymuyor 30 u geçmesin istiyorum

arkadaşlar yokmu elinizde 23 24 no ayakkabı illaki marka olması şart değil az kullanılmış temizolsun yeter

Back