Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aripa ile hamile kalan ve ilacı alarak devam eden var mı?
Arkadaşlar, Aripa ilacı panik atak ilacı gibi birşey.
Onunla plansız hamile kalıp da hamile olduğunu anlayınca bırakıp sağlıklı çocuk dünyaya getiren duydunuz mu?
Bende kullandım aripa ama gebelik düşündüğüm ay doktorumun tavsiyesiyle bıraktım önermiyordu doktorum üstelik düzenli kullanmama rağmen pek bi yolda katedememiştik doktorunuza bi danışın bence.
Bende kullandım aripa ama gebelik düşündüğüm ay doktorumun tavsiyesiyle bıraktım önermiyordu doktorum üstelik düzenli kullanmama rağmen pek bi yolda katedememiştik doktorunuza bi danışın bence.
Gebelik düşünüyorsan bırak o zaman ben online terapi falan aldım bıraktıktan sonra o daha iyi geldi bide bebeği çok istediğim için biraz düzeldim gibi oldu sonra bebeğim olmayınca bu sefer ona panik yaptım terapiyle ilerliyorum
Gebelik düşünüyorsan bırak o zaman ben online terapi falan aldım bıraktıktan sonra o daha iyi geldi bide bebeği çok istediğim için biraz düzeldim gibi oldu sonra bebeğim olmayınca bu sefer ona panik yaptım terapiyle ilerliyorum