- 27 Nisan 2008
- 6.671
- 17
meger bugunmüş olmadı allahım sabır içim yanıyor eşimle çok kötü olduk hiçbirşey üşünemiyoruz ne acıymış nasip olmadı yavrum demeye allahım sabır neyapıcaz bimiyorum offffffffff off bekleyenlerin allah yüzünü güldürsün
canım senide çok iyi anlıyorum,benimde bu ay aşılamam yapıldı ama tutmadı işte...şuna inan o bebeklerinde gelme zamanı var ,bi gün gelecekler buna inanıyorum...Aşılamam tutmadı diye hiç ümitsizliğe kapılmadım,çok üzüldüm çok ağladım,ama içimdeki ümidi kaybetmedim..bugün ailecek piknige gittik orda yaşı fazla olan bi kadının kucagında bebek vardı,ama içimdende geçti kesin bu onun ilk bebeği ve tedaviylen oldu diye.Çeşmenin yanına gidince sordum o bebek seninmi diye evet dedi,tedaviylenmi oldu dedim evet ,16 yıllık evliydim çocugumuz olmuyodu,üç defa tüp bebek yaptık tutmadı ama dördüncüsünde tuttu dedi...düşün yani 16 yıl mücadele etmii hiç ümitsizliğe kapılmamış,bizde öyle yapmalıyız,insan ümitleriylen yaşar...Rabbim hayırlısıylan bizede evlat verecektir.pes etmek yok....
sevgilera.s.