arık buraya kadarmış çok üzgüm ağlayamıyorum içim yanıyor

Fatos81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2008
82
0
43
meger bugunmüş olmadı allahım sabır içim yanıyor eşimle çok kötü olduk hiçbirşey üşünemiyoruz ne acıymış nasip olmadı yavrum demeye allahım sabır neyapıcaz bimiyorum offffffffff off bekleyenlerin allah yüzünü güldürsün

canım üzülme diyeceğim ama boş biliyorum... umuyorum ki Rabbim yine bi bebek nasip etsin size tez zamanda... ama ne olur kötü düşünme, hayat kocaman bi sınav ve sonunda çok güzel bi ödülün, mesela güzel bi meleğin olabilir a.s. a.s.

ALLAH sabırlar versin canım,senin sağlığın iyi olsun gün doğmadan neler doğar,bizde tez zamanda yavrularımıza kavuşuruz İNŞALLAH canım hepbirlikte...

meger bugunmüş olmadı allahım sabır içim yanıyor eşimle çok kötü olduk hiçbirşey üşünemiyoruz ne acıymış nasip olmadı yavrum demeye allahım sabır neyapıcaz bimiyorum offffffffff off bekleyenlerin allah yüzünü güldürsün

canim sanirim tup bebek yaptirdiniz tutmadi ama ikincide tutar olmassa ucuncude umudunu yitirme canim...uzuntunu anlayabiliyorum Allah sabir versin...ama hicbirseyin sonu degil unutma...a.s.

Allah sabir versin canim.Bu aci en fazla bir hafta sonra gececek canim.Bu sure icinde de biz ne desek bos.Benim de 3 mikrom olumsuz gecti simdi 4. ye hazirlaniyorum.Ilaclara basladik.Arsizlasiyor insan belli bir sure sonra.Her defasinda duydugun aci farkli olur.Insallah bu duydugumuz son olumsuz haberdir bve insallah artik bebeklerimizi saglikla kucagimiza alma siramiz bizimde gelmistir.Kendini yipratma acini yasa.Sonra goreceksin tekrar kalktiginda ayaga daha guclu olacaksin.

canım.umarım tez zamanda bebğiniz gelirde yüzünüz güler.nasip değilmiş demek..elbet olucak bebeğin.zor elbette kolay değil.ne desem faydası yok ama güçlü olmalı ümidini hiç yitirmemelisin.sabretmelisin.....eminim ilerde bigün yavrun kucağında eşinle geçmişi hatırlayıp sabrımın mükafatını aldım şükür diyeceksin.....sevgilerimle öpüyorum.... a.s.

yaşadıklarınıza çok üzüldüm sabır diliyorum ama umudunuzu kaybetmeyin Allahu teala böyle istemiş canım. Gelen her şey yüce Allah dan

Allahım inşallah tez zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah sizede isteyen herkesede canım Allah yardımcımız olsun:teselli:

çok üzüldüm fatoş.evet çok acı bir durum.kendi çabalarım ve yumurta takipleri dışında 3 tane de tüp bebek denemem oldu.ve hiç kolay şeyler değildi. şu an için çok acıyor biliyorum.bırak acısın üzüntünü içine atma, ağla ,bağır, çağır ama sakın isyan etme.dualarından vazgeçme.Rabbim bir gün sesini duyar dularını kabul eder inşallah.umudumu hiç kaybetmedim,kaç gün gözyaşlarıyla dua ettim sayısını bile hatırlamıyorum.Ama rabbim çok şükür 4. denememde yüzümü güldürdü.bir gün senin yüzün de gülecek sadece daha vakti gelmemiş.

Canım çok üzüldüm. Allah sabır versin. Dilerim Allah en kısa zamanda meleğini sana gönderir.

canım herkes degişik sınavlardan geçiyor..sanırım senin sınavında bu..konuşmak çok kolay biliyorum..bende 20 gün önce 40 günlük bebegimi kaybettim.9 ay tasıdım herşeyden korodum olmadı.ama ne olursa olsun hep şükrettim..kalan sevdiklerimle avundum..Allah sanada sabır versin..

gulsah035 rabbim sanada sabırlar versin yüzünü gördükten sonra daha zordur rabbim tekrar yaşatmasın. bende iki kere düşük yaptım ilki 2004 yılında ikiz bebeklerim 3.5 aylıkken düştü çok üzüldüm 2006 da tekrar denedim olmadı 2008 mayıs ayında tekrar tüpbebek tedavisi oldum 2.5 aylıkken kaybettim 20 gün oldu bebeğim beni terkedeli allah sabrını veriyo buda bizim sınavımız inşallah kazanırız.

ilk denememden sonrayı hatırladım da..ne diyeyim bilemiyorum ki arkadaşım..sadece böyle pc başında okuyup ağlıyorum...artık gözyaşlarım da kalmadı ki..bugün sokakta da ağladım ben..artık öyle alakasız yerlerde bile gözlerimden yaşlar boşalıyor ki..ben bu yavrusuzluğun derdiyle göçüp gideceğim..EN ÖNEMLİSİ EŞİM DE ANLAMIYOR BENİ ABARTIYORSUN BÜYÜTÜYORSUNDAN BAŞKA ŞEY DEMİYOR..

ben yeni katıldım aranıza konuyu görünce yazmak istedim.rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.

insallah rabbim en yakın zamanda bebğini kucağına almanı saglar canım hayırlısı böylymiş yasadıklarını cok iyi anlıyorum yakın zaman önce bende yasadım sabır dile allahtan hayırlı olanı buymus de baska yapıcak birsey yok öpüyorum seni kendine iyi bak ki ileride olucak bebklerine iyi bakasın

canım yaaaa çok üzüldüm :KK43: pazartesi yaptırıcam demiştin ben de sabırsızlıkla bekliyordum bak her şeyde vardır bir hayır diye düşüneceksin canımm yapılacak başka hiçbir şey yok bak 5. 6. denemesinde tutanları biliyorum hele biri var 18.denemesini yaptırmış biz de pes etmiycaz unutmaki tek değilsin hepimiz yaşıyoruz aynı şeyleri malesef... bak sana ne anlatıcam bir de o yönünü düşün eşimin arkadaşının karısı hamileydi kız guatr hastasıydı ve kendi sağlığını riske atıp hamile kaldı doktorlar 6.ayda ameliyat olması gerektiğini yoksa kendinin ölebileceğini söylediler kız kabul etmedi sıkıntılarla çocuğunu 9.ayına getirmeyi başardı bir gece suyu boşaldı ama hiç sancı yok bunlarda sancısı olmadığı için sabah doktora gideriz demişler başlarında anne babaları da yok ve sabah doktora bir gidiyorlar bebekleri annesinin karnında boğularak ölmüş!!! ne acı düşünebiliyor musun Allah nefes almasını yazmadıysa alnına ne yaparsan yap ne kadar bahane bulursan bul...ama emin ol bu çok daha büyük bir acı..bak son dönemlerde bir gerizekalı hastanede ölen 40 küsür bebeği düşün..her şey kader..o aileleri düşün...9ay ne heves ne zorluklarla büyütmüşlerdir kimbilir...o yüzden ben hep bunları düşünüp şükrediyorum bir de eşinin hiç spermi olmayanları ya da kadının yumurtalığı olmadığını düşün ben sırf doktorun hatası yüzünden az kalsın yumurtalıklarımı kaybedecektim ama bak Allah büyük..sadece zamanı var daha...en azında şansımız var umudumuz var ve sonuna kadar denemekten vazgeçmeyeceğiz...biliyorum çok zor ama tek değilsin senin gibi milyonlar var unutma canım ve sakın umudunu kaybetme isyan etme Allaha büyük konuşma sonra elimizde olan şansı da alır götürür..bir tırnağını yaratabiliyor muyuz bak...tamam canım emin ol birkaç güne toparlanıp tekrar ne zaman başlayacağını düşünmeye başlayacaksınız...Allah hepimize sabır versin ve yanımızda olsun.....

Fatoşcum sana ve eşine Allah (c.c.) sabır versin, çok üzüldüm.
İnşallah bir sonraki denemende meleğine kavuşursun:emir_bebek:

rabbım sabırr metanet vers canımm inşş tekrar denerr ve bebişini alırsınn kucagına sağlicakla...........

canım sakın ümidini yitirme,çok yakından tanık oldugum bir olayı anlatayım sana belki biraz teselli olur
halamın kızınında uzun süreler bebegi olmadı,denemedikleri yöntem kalmadı mad durumlarıda çok iyiydi aklına ne geliyorsa denediler sonu hep hüsrandı,doktor soonunda buraya kadar dedi artık yapca bişey yok veeeeeeeee inanırmısın tedavileri braktıkları 2.ayında normal yoldan hamile kaldıgını ögrendik ...sakın ümidini yitirme ALLAH büyüktür ...

canim kardesim birakma kendini ALLAH buyuktur insallah en kisa zamanda yavrunu kucagina alirsin:CüvCüv:

X