• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi arı sütü, bal, polenn

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

maviboncuk2013

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
685
356
123
Eskişehir
ya arkadaşlar biz arı sütü, bal, polen aldık yani ayrı ayrı aldık. Karışım oranını bilemedim. Burdaki çoğu arkadaş ayrı ayrı yediriyor sanırım. Ama benim gibi yapan varsa söyleyebilir mi ? Bir an evvel yapmam lazım lütfen nasıl karıştırdınız? Bir kg hakiki bal aldık, arı sütü ve poleni ne kadar koyacağım içine?

Son düzenleme:
İnternette baktım 1Kg bal, 30-50 g arı sütü ile 100-150 g polen şeklinde olması tavsiye ediliyormuş.
Buzdolabında saklanmalıymış, metal kaşık değmeyecekmiş.

ya arkadaşlar biz arı sütü, bal, polen aldık yani ayrı ayrı aldık. Karışım oranını bilemedim. Burdaki çoğu arkadaş ayrı ayrı yediriyor sanırım. Ama benim gibi yapan varsa söyleyebilir mi ? Bir an evvel yapmam lazım lütfen nasıl karıştırdınız? Bir kg hakiki bal aldık, arı sütü ve poleni ne kadar koyacağım içine?

merhaba,ben de marmaristen bir balcıya sipariş ettim.spermler içinse 50 gr arı sütü daha iyi oluyor dedi. ben ayrıca Avicenna(Aksu Vital) Propolis kapsülü aldım eczaneden.karışım içine eklemeyi düşünüyorum kapsülü açıp toz halinde.olumlu sonuç alan çokmuş.inşallah bizim de işimize yarar.kolay gelsin:)

Back