Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba polen veya arı sütü ile hamile kalabildiniz mi ?Ben arı sütü bal ve polen kullandım 3 ay, eşim de kullandı. Biz de bi problem yoktu ama 19 aydır hamile kalamiyordum. Gecen ay ilk defa normal yolla hamile kaldım. kimyasal gebelik oldu ama olsun demekki hamile kalabiliyormusum diye umudum oldu. Kesinlikle ari sütünün fayadası olduğunu düşünüyorum. Zaten universtedeyken biyoloji hocam bile bahsetmisti ari sutunun kısırlık tedavisi için ne kadar faydalı olduğundan. Ben bir de eşime keci boynuzu kürü yaptım nolur nolmaz diye. Bir de geçen ay coraspirin ve inofolic de kullanmıştım
Hamile kaldım ama arı sütü ile değil malesef 5.tüp bebek tedavime tabi hakiki arı sütü bal polen çok faydalı şifalı denemekte yarar var belki size fayda ederMerhaba polen veya arı sütü ile hamile kalabildiniz mi ?
Ben de denemek istiyorum da...
Allah bağışlasınHamile kaldım ama arı sütü ile değil malesef 5.tüp bebek tedavime tabi hakiki arı sütü bal polen çok faydalı şifalı denemekte yarar var belki size fayda eder
Iyı akşamlar bende bugun akzer polen girdiği propolis arı sutu macun aldım siz faydasını gördünüz muBen arı sütü bal ve polen kullandım 3 ay, eşim de kullandı. Biz de bi problem yoktu ama 19 aydır hamile kalamiyordum. Gecen ay ilk defa normal yolla hamile kaldım. kimyasal gebelik oldu ama olsun demekki hamile kalabiliyormusum diye umudum oldu. Kesinlikle ari sütünün fayadası olduğunu düşünüyorum. Zaten universtedeyken biyoloji hocam bile bahsetmisti ari sutunun kısırlık tedavisi için ne kadar faydalı olduğundan. Ben bir de eşime keci boynuzu kürü yaptım nolur nolmaz diye. Bir de geçen ay coraspirin ve inofolic de kullanmıştım
Ben kullandım kalite üzerinde etkisi olduğunu düşünüyorum. birinci opu da 4 yumurtam toplandı 1 tanesi 5. Gün transfer edildi dondurulmuş hiç yoktu. Sonuç negatif oldu ve ben de arı sütü bal polen ( propolis bazen ekledim) başladım. Bir buçuk ay kadar kullandım ikinci opu da 6 yumurta toplandı 4 tanesi döllendi ve hepsi 5.Gün embriyosu oldu, kaliteleri çok iyiydi. birinci transfer negatifti. 3 tane dondurulmuş vardı. Diğer transferler hep tazeydi bu ay ilk kez dondurulmuş transferim oldu bugün 8. Günüm, test günüm Cumartesi.Arı sütü bal polen propolis karışımı kullananlar yumurta gelişiminde faydasini gördünüz lütfen cvp
Merhaba oncelikle hersey gonlunuzce olsun ben hem arisutu uzerine polen sabahlari kullandim, hem de aksamlari yine ayni markanın balla birlikte olan karışımını yedim. Yumurta rezervim gerçekten o ay artti hamile de kaldim ama bebegim sagliksiz oldu. Tekrar tup bebek denemesi yapacagim tekrar ayni karisimlari kullanirim hatta bu sefer ilave vitaminler almayi da dusunuyorum ben de suan bunlari araştırıyorum biran once alip baslamam lazim, onerisi olan arkadaslar varsa sevinirim.Dün internetten arı sütü siparişi verdim biraz pahalı 40 gr 250 TL. Eylülde opu olacağından yumurta kalitemi artırmak istiyorum. Arı sütünü balla karıştırıp mı içmek gerekiyor bilgisi olan var mı??
MERHABA... GÖZÜNÜZ AYDIN HAMİLESİNİZ BU KARIŞIMI KULLANDINIZ MI? NE VESİLE OLDU HAMİLE KALMANIZA? NORMAL YOLLA MI OLDU? ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLERMerhaba polen veya arı sütü ile hamile kalabildiniz mi ?
Ben de denemek istiyorum da...
MrbDün internetten arı sütü siparişi verdim biraz pahalı 40 gr 250 TL. Eylülde opu olacağından yumurta kalitemi artırmak istiyorum. Arı sütünü balla karıştırıp mı içmek gerekiyor bilgisi olan var mı??
Mrb hayırlı olsun hamile siniz sanırım. Arı sütü bal polen karışımının faydası oldu mu. Nasıl kullandınız bende aldım adetim dün bitti nasıl kullancam bilmiom. Günde kaç kez aç mı tok mu yenilio ve adet bitince mi yenilio.yumurtlama Olumca da yenilio muAri sutu + bal + polen + probolis karisimi aldim kizlar nasil kullaniyorsunuz ve etki goren oldu mu? Cok methetti arkadasim ama o baska markanin almisti.
Merhaba uzun zaman olmuş ama bildiğiniz veya tavsiye ettiğiniz bir marka var mı?Sevgili arkadaşlar yorumları okudum şimdi baya bir kavram karmaşası olmuş. bu konu üzerinde ihtisas sahibi oldum diyebilirim 2 tane yakınımıza yaptırdık ondan dolayı ince eleyip sık dokuduk şimdi bakın canlar lütfen yazacaklarımı iyi okuyun çünkü basit bir konu değil.....
bebek için yada tedavi öncesi için kullanacaklar bu şekilde tek arı sütü kullanmakla olmuyor bal polen propolis ve ginseng arı sütü karışımı olacak en önemlisi kullanılan bal karakovan balı olacak ve şekersiz olacak arı bilim dergisinde bir makalede ismini unuttuğum bir profesör yazmıştı aklıma adı gelirse eklerim kullanılan karışımda asla karakovan harici olmamalı demişti ayrıca kullanılan propolis kesinlikle ham saf propolis olacak onun toz olanları alkol ile yani etil alkol ile çözülüyor dolayısıyla kimyasal madde girdiği anda etkisi düşüyor ayrıca çoğu firma silisyum dioksit denilen bir maddeyi kullanıyormuş arıcı anlattı bu madde propolisin yapışkan olmasını sağlıyormuş tuz rafinerileri kullanıyormuş akar akar olsun diye zararlarını okuyunca dondum kaldım ham propolisi kesinlikle kullanmalısınız ayrıca bu karışımda güney kore ginsengi olmalı 1 kg karışama göre 50 gr olması lazım ancak gerçeği olmalı karışım bu şekilde hazırlanıyor özü böyledir gerisine bakmayın birde hazır markaları almayın neden derseniz 1 kg karışıma 100 gr arı sütü olacakken 10 gr koyuyorlar propolis 50 gr olacak 10 gr koyuyorlar malzemeden çalıyorlar adı karışım yani kafasına takılan olursa bana sorsun tek tek anlatırım herkese şifalar olsun