• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Bakım Ürünleri Argan Yağı

tatlım ya bir şey soracağım,
bu shea butter yağını yine az miktarda vücüdumuza uyguluyoruz değil mi?
bir dahaki sefere ben de isteyeceğim de ...

Evet canım aynen öyle, vucuduma elime ayağıma allah ne verdiyse sürüyorum ben...

ben de izmirdeyım de keratın kaynak ıstıyoyum ya da boncuk kaynak konu arkadası arkadasım bana ulasabılır yardım edebılır mısın sacım ek demıssın coronatgold eyhotm. com bır maıl atsan yeter

Ben mesaj atacağım şimdi Lady Subaru'ya...

kızlar selam benim %100 organik Jo.... marka argan yağım geldi,
çok güzel bir ürün ,diğer bitkisel yağlar gibi bir kokusu yok, mesela zeytinyagı badem yagı sürüp dısarı cıkamayız
ama ben bu ürünü elime sürüyorum dısarı cıkarken bile, kokusuza yakın

yüzüme de bazen nemlendirici altına bazen de üstüne sürüyorum

yabancı sitelerde günlük nemlendirici gibi kullananlar ve üzerine makyaj dahi yapanlar varmış-- kendi kullandıgım markayı kastediyorum
belki karışım olanlar bu şekil kullanılmaz
ben biraz fazla sürüyorum galiba, alnıma yanaklarıma burnuma ceneme 2 şer damladan 10 damla sürüyorum
bu ara cildim iyi değil, çok aşırı kurumuştu
krem vs yetmiyor kış oldugu için

ayrıca çok hassas bir cilt benimki

sonuç olarak üründen çok memnun kaldım yine alıcam

sadece saf ve organik olanları almanızı öneririm

diğerlerinin ne oldugu belli degil

MOR... marka ürünün firması ile görüştüm saf olmadıgını söylediler

arkadaşım markayı bana özelden msj atabilirmisin.bir çok marka var karar veremedim.

aynen oyle amonracım bu arada saclarına bayıldım nefıs olmus gule gule kullan canım

merhaba dersimm bende yeniyim ve bu argan yağı markası hakkında bilgi istmekteyim.çok araştırdım fakat karar veremedim.internette
arganyağı.com adresinde 50 ml 129 tl diyolar.ecocert sertifikalı ve başka bir ürün deowell diye bir markada 50 ml için 59 tl diyor.
ve bu markada orjinal ve sertifikalı diyorkafam çok karışık.ikiside orjinalse bu fiyat farkı niye.o yüzden yardımlarınızı rica ediyorum.
şimdiden tşk.

merhaba dersimm bende yeniyim ve bu argan yağı markası hakkında bilgi istmekteyim.çok araştırdım fakat karar veremedim.internette
arganyağı.com adresinde 50 ml 129 tl diyolar.ecocert sertifikalı ve başka bir ürün deowell diye bir markada 50 ml için 59 tl diyor.
ve bu markada orjinal ve sertifikalı diyorkafam çok karışık.ikiside orjinalse bu fiyat farkı niye.o yüzden yardımlarınızı rica ediyorum.
şimdiden tşk.
canım ben o markaları bilmem arastırmadımda ama kendım doa marka aldım cok cok memnunum fıyatıda cok daha uygun.bu baslıgı bastan sona oku ıstersen baya fıkır edınırsın.bı yaga o kadarda para hayatta vermem dogrusu ama sen bılırsın canım topıkı guzele oku canım oyle karar verırsın

canım ben o markaları bilmem arastırmadımda ama kendım doa marka aldım cok cok memnunum fıyatıda cok daha uygun.bu baslıgı bastan sona oku ıstersen baya fıkır edınırsın.bı yaga o kadarda para hayatta vermem dogrusu ama sen bılırsın canım topıkı guzele oku canım oyle karar verırsın

aynen tatlım,
ben de çok memnunum argan yağından,super bir nemlendirici..
benim cildim karmadır ama hiç yağlandırmadı cildimi..
ben de Doa'nınkini aldım..super valla..

Evet canım aynen öyle, vucuduma elime ayağıma allah ne verdiyse sürüyorum ben...

Ben mesaj atacağım şimdi Lady Subaru'ya...

Selam Kılıçbalığı,

Senelerdir shea butter arıyorum diyebilirim, sen nereden buldun Allahaşkına bir yol yordam göstersene bana :) Bacaklarım kurumaktan dökülcek yakında parça parça sabah akşam kremlememe rağmen :)

Kızlar benim bahsettiğim argan saç için olanı ama firma bana cildinizede uygulayabilirsiniz demişti.
Bikaç defa uyguladım kılıçın:1: uyarısıyla bıraktım cildime uygulamıyorum.
Cilt ve saç için argan yağı farklı bunu gözden kaçırmayınız.:34:

Selam Kılıçbalığı,

Senelerdir shea butter arıyorum diyebilirim, sen nereden buldun Allahaşkına bir yol yordam göstersene bana :) Bacaklarım kurumaktan dökülcek yakında parça parça sabah akşam kremlememe rağmen :)
canım kılıcbalıgı doa marka kullanıyor sadece ınternet zerınden satısları var bı bak ıstrsen

valla kızlar sizin tavsiyeleriniz üzerine doa kozmetikten argan yağı vr diğer ürünlerden sipariş verdim
firma çok ilgili gözüküyor gerçkten.umarım bende sizler gibi memnun kalırım.
tavsiyeleriniz için tşk..

aynen tatlım,
ben de çok memnunum argan yağından,super bir nemlendirici..
benim cildim karmadır ama hiç yağlandırmadı cildimi..
ben de Doa'nınkini aldım..super valla..

valla kızlar sizin tavsiyeleriniz üzerine doa kozmetikten argan yağı vr diğer ürünlerden sipariş verdim
firma çok ilgili gözüküyor gerçkten.umarım bende sizler gibi memnun kalırım.
tavsiyeleriniz için tşk..
kullandıktan sonra yorumlarını beklıyoruz canım neler sıparıs ettın sen???

Yüzüme ilk kullandım ben bugün çıkarken. Yüzümde bir cilt hastalığı var aşırı kızarıklık yapan (acne rosacea) pek birşey sürmüyordum. Argan yağı nemlendirdi, katkılı olsaydı benim cildimi kesin berbat ederdi çünkü eczanede satılan bazı kremler bile kızartıyor.

Yüzüme ilk kullandım ben bugün çıkarken. Yüzümde bir cilt hastalığı var aşırı kızarıklık yapan (acne rosacea) pek birşey sürmüyordum. Argan yağı nemlendirdi, katkılı olsaydı benim cildimi kesin berbat ederdi çünkü eczanede satılan bazı kremler bile kızartıyor.

merhaba bende acne rosacea hastasıyım kullandığın başka kreemler varsa bana fikir verir misin ?

Canım sadece roza diye bir medikal krem kullanıyorum kızarıklıkların üzerine sürüyorum. Başka da birşey kullanamıyorum kötü yapıyor. Doğal bir güneş koruyucu arıyorum ama henüz kötü gelmeyen birşey bulamadım

Back