- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
- Konu Sahibi LadySubaru
Hmm tamam tatlım
arkadaşlar benim saçımda kızıl vardı hep aktığı için boyatayım dedimn, ya kızıl ya da siyah tutar dedi kuaförüm.. mecburen siyah yaptım.. siyahtan da geri dönüş yokmuş neyse saçımı hürrem sultan yapacaktım :)) kuaföre 100 lira bayıldım, oreal ile açtı ve üstüne hürremin saç rengini uyguladı.. ama saçım oyuncak bebek saçı gibi oldu, esniyor kopuyor vs. vs.
neyse işte çaresi yok uzadıkça ucundan kesecekmişi saçımı, hayal kırıklığı oldu oreal benim için..
velhasıl-ı kelam saçımı kestirmek için kuaföre gittim, niye kestiriyosun ki dedi.. argan yağı saç kremleri standı vardı kuaför de... tanıtımını yaptı %100 garanti verdi. saçın eski haline döner dedi.. piyasa da sahtesi çok dedi.. ve o kutuya 80 tl dedi...ama ürün hakiki argan ürünü ve kuaför ünlü bir kuaför, kayserili olanlar bilir kayseripark caddesinde KÜRŞAD KUAFÖR
almalı mıyım acaba.. !!!
Luzumsuz yere ürün satmaya çalışıyor, kırılmış keratin bağlarını yağ ile tedavi edemezsin canım, evet biraz yumuşatır ama tedavi etmez illa ki kestireceksin veya protek ammino keratin saç bakım maskesi al onun yerine, keratin içerikli olduğu için kısmen toparlar, daha kesin sonuç istiyorsan brezilya fönü yaptıracaksın doğru düzgün bir yerde...