• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Bakım Ürünleri Argan Yağı

Güzelim ona bişey diyemem ama google da 'adnan akat argan yağı' diye aratırsan saç için doğru argan yağına yani benim kullandığıma ulaşabilirsin ki saçlarım röfleli :1:

Canım buradan veya özel mesaj yoluyla marka ismi veremiyoruz neticede marka temsilcisi değiliz ki kazen kızıyor :1:

Google a ' doa argan yağı' kelimelerini yazarsan ürüne ulaşabilirsin :1::34::18:

öyle mi gerçekten kızıyor musunuz? siz verince neden sorun olmuyor?
kaldı ki sitede bim den a101 e, avondan oriflame e kadar her marka yazılıyor ciziliyor komik gerçekten

Son düzenleme:
öyle mi gerçekten kızıyor musunuz? siz verince neden sorun olmuyor?
kaldı ki sitede bim den a101 e, avondan oriflame e kadar her marka yazılıyor ciziliyor komik gerçekten

Siz konu gelişimindeki marka eksikliğini gözlemleyemediniz sanırım! Ki ben marka adı yada link vermedim niş kelime yazdım!:20: Forum yöneticisi değilim sadece konu sahibiyim. Şikayetinizi lütfen konu altına değil yöneticilere iletiniz:34:.

aman diyeyim kuaförden argan yağı aşmak gibi bir hatada bulunmayın geçen aylarda ablam bana nashi marka argan yağını ve kuaförün yoğun ısrarlarına dayanamayarak birde bu ürünün saç maskesini aldı ve baya fazla bir parayı kuaförde bıraktı sonuç ise yağı hiç fena değil ama esas para eden kremi tam bir fiyasko kırıkları onarır güçlendirir vs diyorlar koskoca maske bitti ama nafile saçlarıma hiç işlem yaptırmama rağmen kırıklar aynı şekilde kaldı ve yağı da saçtan çok cilde iyi geliyor bende ki lekeleri baya baya sildi diyebilirirm

kızlar doanın argan yağının hiç kokmadığından emin misiniz?Benimkinde hafif bi kavrulmuş çekirdek kokusu var ki bence normaldir.yağ çıkartılmadan önce çekirdekler kavruluyomuş.
Bir de sheanin güzel koktuğunu söyleyen arkadaşlar ,hiç kokuu yok ki

Bildiğimiz kadarıyla göz çevresi dahil tüm cilde uygun bir yağ ama araştırmayla teyid etmekte fayda var:34:

Kızlar benim bahsettiğim argan saç için olanı ama firma bana cildinizede uygulayabilirsiniz demişti.
Bikaç defa uyguladım kılıçın:1: uyarısıyla bıraktım cildime uygulamıyorum.
Cilt ve saç için argan yağı farklı bunu gözden kaçırmayınız.:34:

Selam tatlım,

Doa'dan Argan yağı siparişim geldi, şimdi bu saç için olanı mı cilt için olanı mı? Açıkçası ben saçlarımda kullanmak istiyorum, açık kumral 7 numara şu anda, röfle yaptırmadan önce iyice toparlamalarını istiyorum. İlk sayfadaki mesajını güncellemişsin geç farkettim :( Senin dediğin şekilde kullanabilir miyim bunu da, ne dersin?

Canım saç için olan ayrı onu cilde kullanmıyoruz ama cilt için olanı almışsın saçına kullanabilirsin çok daha iyi sonuç vereceğini düşünüyorum:1::34:

Selam tatlım,

Doa'dan Argan yağı siparişim geldi, şimdi bu saç için olanı mı cilt için olanı mı? Açıkçası ben saçlarımda kullanmak istiyorum, açık kumral 7 numara şu anda, röfle yaptırmadan önce iyice toparlamalarını istiyorum. İlk sayfadaki mesajını güncellemişsin geç farkettim :( Senin dediğin şekilde kullanabilir miyim bunu da, ne dersin?

Son düzenleme:
bende aldım 2 ay once baya bı sure yuzume surdum etkısız eleman ya. saç uçlarıma bide ellerıme suruyorum sımdı arada bır

bende aldım 2 ay once baya bı sure yuzume surdum etkısız eleman ya. saç uçlarıma bide ellerıme suruyorum sımdı arada bır

Teşekkürler ama kaynak takviyesi var:1:
Kuaför diye geçinen bir kuaför eşşek yüküyle parasın aldı ve yakmıştı saçımı:14:
3 parmak kalması gerekiyordu o derece kesilecekti azar azar kese kese bakımlarla çok şükür omuzların altına indirmeyi başardım:34::32:
Ahh ah herşey güzellik uğruna :))) Resimdeki sensen saçlarına bayıldımmm :)

watsons da argan yağı vardı ,ama markası ve fiyatını hatırlamıyorum açıkcası,ben watsonsdan bal özlü saç cilası aldım ,çok acayip parlatıyor..tavsiye ederim arkadaşlar.

Yanmış yıpranmış saçı ballı ve biralı maske çok güzel topralıyor:34: protekte çok başarılı bu konuda ama fiyat yüksek tabi diğerlerine göre onuda tavsiye ederim :21:
watsons da argan yağı vardı ,ama markası ve fiyatını hatırlamıyorum açıkcası,ben watsonsdan bal özlü saç cilası aldım ,çok acayip parlatıyor..tavsiye ederim arkadaşlar.

Yanmış yıpranmış saçı ballı ve biralı maske çok güzel topralıyor:34: protekte çok başarılı bu konuda ama fiyat yüksek tabi diğerlerine göre onuda tavsiye ederim :21:

bende bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine aldım ,çok memnunum ,diğer ürünü hiç duymadım ama ben kampanyada olduğundan 8,99 veya 9,99 aldım.:52:

Merhaba kızlar bende doadan argan yağı aldım. 2 gece sürdüm iyi bir nemlendirici ama kırışık görünümünü azaltır falan demişlerdi alnımda çizgi halinde bir sanırım kırışıklık var. Onun üzerinde pek etkisini görmedim. Ama yüzümü sabunla yıkamama rağmen hala nemli.

Saç uçlarım içinde bugün deneyeceğim. Bakalım etkisi nasıl olacak.

Bu arada fön öncesi kullandığınız bir yağ yada herhangi bir şey var mı? Hem parlaklık hem de koruma amaçlı

Merhaba kızlar bende doadan argan yağı aldım. 2 gece sürdüm iyi bir nemlendirici ama kırışık görünümünü azaltır falan demişlerdi alnımda çizgi halinde bir sanırım kırışıklık var. Onun üzerinde pek etkisini görmedim. Ama yüzümü sabunla yıkamama rağmen hala nemli.

Saç uçlarım içinde bugün deneyeceğim. Bakalım etkisi nasıl olacak.

Bu arada fön öncesi kullandığınız bir yağ yada herhangi bir şey var mı? Hem parlaklık hem de koruma amaçlı

Argan yağı saç boylarında daha başarılı bir yağ bence. Şimdi saç uçlarıma macadamia yağı kullanıyorum. Yıkadıktan sonra havlu ile fazla suyunu alıp serum mantığıyla az miktar avucuma alıp önce elimde dağıtıp sonra ıslan saç uçlarıma sürüp tarayıp tekrar havlu ile sarıyorum saçlarımı bir 10dk sonrada kurutup fönlüyorum.

Aynı şekilde hindistan cevizi yağıda düşük zincirli yağ grubunda olduğu için saça çabuk tutunup sarılıyor. Hindistan cevizi yağında serum mantığında uyguluyorum.

Cildin için nar çekirdeği yağını tavsiye ederim haftada 4-5 gece yatmadan önce yüzümü nar yada nane sabunumla yıkayıp nar çekirdeği yağı ile 5dk civarı aşağıdan yukarıya hareketlerle masaj yapar sabah uyandığımda yıkarım. :34:

Back