- Konu Sahibi LadySubaru
-
evet tatlım ben lılyum ve yasemın denedım yasemın bıraz agır sankı ama lılyum hos ama ozellıkle larısa dıorun mıss cherıe sıne benzıyormus ve japon kırazlısınıda bgenen cok ılk fırsatta bu ıkısını deneycegım bende canım en cok bunları tavsıye edıyor kullananlarBende şimdi bir sipariş daha vermek zorunda kalacağım, ağabeyimin eşi için, biraz daha etraflıca bakınayım ne var ne yok... Şu senin tavsiye ettiğin katı parfümden de alacağım, ben katı parfümleride çok sevdim inanılmaz pratik...
evet tatlım ben lılyum ve yasemın denedım yasemın bıraz agır sankı ama lılyum hos ama ozellıkle larısa dıorun mıss cherıe sıne benzıyormus ve japon kırazlısınıda bgenen cok ılk fırsatta bu ıkısını deneycegım bende canım en cok bunları tavsıye edıyor kullananlar
aslında maıl atıp sormak lazım cunku ısmınden hıcbısey cıkaramadıgımız kokular var belkıde harıka bıseyler ama almıyoruz bu yuzden.yada sıtede nasıl koktuklarını yazmalarını ısteyelım.adamlar kısa ve net yazıyormus:cok guzel kokuyor dıyeLarisa tamam ama acaba kirazlı nasıl kokar, amannn dert ettiğim şeye bak zaten ucuz bir şey olmadı birine hediye ederim...
aslında maıl atıp sormak lazım cunku ısmınden hıcbısey cıkaramadıgımız kokular var belkıde harıka bıseyler ama almıyoruz bu yuzden.yada sıtede nasıl koktuklarını yazmalarını ısteyelım.adamlar kısa ve net yazıyormus:cok guzel kokuyor dıyeyanı en azından meyvemı cıcekmı notalarını yazsalar cıkarımda bulunurduk tatlım.zaten oldukca espırılı bır dıllerı var ne yazarlar sımdıden merak edıyorum
evet canım ya ve dogal olmasını bılmek ne guzel bı duygu.sendekıdemı kayısılı canım baska hangı cesıtlerı var acaba?Hediye gönderilen losyon tek başına parfüm gibi. Dün arkadaşların yanındaydım yine, eve girmem gerekti. Elime o losyondan sürüp çıktım ne parfümü sıktın diye soruyorlardı. Ben anlamadım parfüm sıkmadım dedim, sonradan losyonun koktuğunu farkettim. O ne kokudur öyle, çok hoş
Tam tersi olmuş Kılıçbalığı, ben de buradaki mesajlara bakarak tahta tarak bekledim itiraf ediyorum :) Bana da o gelmedi. Galiba aldığımız ürünlere göre puan topluyoruz ona göre hediye gönderiyorlar. E benimkisi de losyona yetmiş, ama o da çok güzell
kızlaaar bugun benım argan yagım geldı yuzume bı damla surdum nasıl guzel nemlendırdı anlatamam bırazdan sacımı yıkayıp uclarınada surucem sonucu yazarım sıze...ayrıca solıd parfum,kayısılı body lotıon ve zencefıllı sabun geldı hepsıne bayıldım ya o body lotıon mss gıbı kokuyor solıd parfmede cok cok sasırdım tamamen dogal oldugu ıcın kokusu kalıcı olmaz dıyordum ama nasıl kalıcı ınanamadım.bunlar ılk ızlenımler kullandıkca yorumlara devam edecegım kızlar öpüldünüz simdiilik
evet tatlım doa benımkı.argan yagım kokusuz canım ve cılt hemen emıyor ve super nemlendırıyor kı benım cıldım cok kurudur.ama yağlandırmıyor nemlendırıyor ısın guzel yanı bu sanırım her cılt tıpıne uygundur.sacımı yıkadıktan sonra uclarınada serum gıbı 1 damlayı elıme surup yedırıyorum harıka nemlenıyor.sac uclarımda cok kurudur ve hep kırılır bakalım bır ay sonra sacımın kırılmasını engelledı dıyebılecekmıyım hep bırlıkte gorucez.zaten yenı aldım kırıklarını netıceyı cok net gorucem.shea yagından kılıc ve mavıkus cok memnun bende almayı dusunuyorum ayrıca katı parfumlerıde cok hos canım aklında olsungüzel günlerde kullanın hayırlı olsun
doa dan mı aldınız? ben de normalde katı sabun kullanmamama ragmen bu markanın ürünlerini denemek istiyorum
sabun da alıcam, shea yagı da, ayrıca melisa kremi vardı galiba
gerçekten fiyatlarını delikanlıca düşük tutmalarını çok takdir ettim
sizin argan yagı da kokusuz mu? dokusu nasıl? ben de almak istiyorum ama elimde ürünüm var ya
bitmesini bekliycem artık
Aynen öyle tatlım, yani benim bile tufaya düştüğüm oluyorsa milletin vay haline... Bu argan yağı konusunda Kazen kızmakta son derece haklı, öyle bir reklam öyle bir tantana ile bir anda piyasayı işgal ettiler mantar gibi, neyin ne olduğu belli değil, herkesin kafasında bir soru işareti... Bu konuya bir el mi atsak ne yapsak, ama hadi yazdım yada video çektim diyelim inanlar o kokuyu dokuyu alamadıktan sonra ne farkeder... Neyse kısaca argan yağı kokmaz diyebiliriz yeniden...
Kokuyorsa almayın...
tatlım ,
bu argan yağı ne super bir şeymiş..cildim harika oldu..nemlendiricim belli artık,başka şey kullanmam yüzüme..ama saçıma kullanmaya kıyamıyorum..saçım şimdilik Doa şampuan ve saç kremi ile idare etsin..bu arada yolladıkları hediye tarak da super..
solid parfümlerde öyle..
bir dahaki sefere shea butter da alacağım,unutmuşum bu sefer ...
valla kızlar iyiki söylediniz ve tavsiye ettiniz..
bu arada tatlım,sana mail yolladım alabildin mi? benim internet gitmişti,doğru mu kaydettim senin maili emin olamadım tatlım...
kızlar argan yağı cilt çatlaklarınada iyi geliyomu
Memnun kalmana sevindim tatlım, maili aldım merak etme :)
tatlım ya bir şey soracağım,
bu shea butter yağını yine az miktarda vücüdumuza uyguluyoruz değil mi?
bir dahaki sefere ben de isteyeceğim de ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?