• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Argan yagı

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Ben sertifikali ve saf diye guvenip deo well argan yagindan aldim ama cok pismanim. Cok cirkin kokuyor kokusu olmamasi gerekirken ve saca surulunce yagli bi his ve gorunum birakmamasi gerekirken vicik vicik oluyor. 50 tl m bosa gitti gercekten tavsiye etmiyorum

kızlar deoweel argan yağı kullanıp memnun kalan var mı?
50 ml 59 TL miş.ecocert sertifikalı.çıkış yeri fas yazıyor.

sizce güvenilirmidir?

Bilsi olan lütfen cvp yazsın yada iyi bir argan yağı tavsiyesi olan cvp versin lütfen.

Cok kotu sertifikali diye aldim argan yaginda olmamasi gereken ozellikleri tasiyo mesela les gibi kokuyo ve yagli bi his birakiyor emilmiyor. Musteri hizmetlerini arayinca cikan kizlar amator napalim yani kotu kokuyosa bizce guzel gibi seyler soyluyorlar. Param bosa gitti pismanim.

acaba gerçek argan yağının kokusu nasıl oluyor bendeki argan yağı hafif zeytin kokusu var sanki yüzde yüz saf mıdır bilmem ama ben memnunum çabuk emiyorr çok güzel nemlendiriyor

mrb kızlar, yazın dugunum olacak ve cıldımın puruzsuz olmasını ıstıyorum. her turlu careye basvuruyorum bunun ıcın.
bende sızler gıbı argan yagını denemeye karar verdım. çok arastırdım ama pıyasada malesef sahtelerı cok fazla.
3 gun once calıstıgım okulda bır ogretmen arkadasım getırmıs satmak ıcın.. eşi şirket kurmustu ve bu işi yapıyorlarmıs. morocco dan uretım yerınden getırtıyolar ve 25 ml sı 50 tl ye satıyor. aldım bır tane. rengı yok denecek kadar acık,kokusu ıse hıc yok dıyebılırım..arkadas sertıfıkalarının oldugunu ve kesınlıkle orjınal oldugunu soyledı.. sonucta aynı yerde gorev yaptıgımız kişi,,yalan soyleyecek degılya dedık ve aldık.. 2 gundur suruyorum yuzume fakat kıyamıyorum bıtecek dıye.. sonuclarını paylaşacagım sızınle.. şimdilik pek degısıklık yok gıbı.. nem verıyor sadece..

Arkadaşlar bende kuaförümden aldım bu argan yağını,orjinaldir diye düşünüyorum.Benimki saç için olanından bunu aynı zamanda cilt için kullanamıyormuyuz?Cilt için ayrı mı satılıyor?

Meraba cnm ben de saç için kullanmayı düşünüyorun sen memnun kaldın mı acaba :???

O sivilcelerin iltihabının sönesi vardır. Tentürdiyot, betadin vs de aynı işi görebilir ;)

Ayrıca nicki ciltbakımı olan biri reklama ihtiyacı var gibi görünmekte. Hani ilk mesaj, cilt, sivilce, argan vs... Şartlar oluşmuş gibi ;)

İlgiyle izliyorum...

Yürü be yağmurluk gözüm üstünde diyosun yani :)) bırrr seni tk geçiyorum şu forumda ..:)

huuuuuu :) huuuuu :) sesimizi duyan yok mu, internette arama yapınca 486951215646 tane argan yağı var :) dökülen saçlarım :( ve cildimmmm için hagi argan yağı, sevgili arkadaşlarım? bi bilen bi duyan

al ben den de o kadar canım sayfaalrca yorum bir tane marka, surda bulabilirsin yorumu yok :( Bana da yardım rica..

Kızlar merhabaaaaa. Ben uzun zamandır doktor arkadaşım sayesinde yurt dışından XXXXXXXXXXXXX markalı argan yağı ve argan yağı içeren anti-aging ürünler getirtiyorum mükemmel ötesi, çatlaklara , kırışıklığa , sivilce izlerine acayip iyi gldi. Cildim resmen parladı . Ama türkiyede gerçek argan yağı yok aktarlardaki , kuaförlerdeki ve internette satılanların hepsi yalan ben hepsini denedim.

XXXXXX markalı ürünler artık türkiyeye gelmiş sanırım geçen bir eczanenin camında gördüm gittim ordan aldım ve accaaayip sevindim türkiyeye geldiğine. Kızlar unutmayın böyle önemli ürünleri sadece eczaneden alın bence danışarak yani. Öyle internetten aktardan,kuaförden alıpta daha beter olmayın benceee. Bi deneyin kullandığım ürünü ne demek istediğimi anlarsınızz

Hadi benden söylemesiii şekerim
-----
Ev0lution, haftalarim burada hangisi orijinal diye argan yagi arayarak gecti :( arkadasim, özelden msj yazmam için daha coooook yorum yapmam lazimmiş :( lütfen bana hangi marka, hangi eczane bi ses ver :(

İnan argan ararken yaslandimmm yahuuu :(

haberini bekliyorum,

evolution'un kullandigi markayı bilen, mesaj hakkı olan sayın üyeler, yardımci olmak isterseniz buradayimmm :)

merhaba marka ismini özelden yollarmı sınız ?

Cnm ben de araştırıyorum, forumu okurken bu cvp beklediğin arkadaşın reklam amaçlı üyelik damgası yediğini gördüm.

Birçok üye bu vatandaştan cevap rica ediyor ama yağmurlukun karşı cevabından sonra bu kişiden ses seda çıkmıyor.

Benden söylemesi :)

Sevgiler

neye inanacağımızı bilemiyoruz argan yağı sahte mi gerçek mi gerçekse işe gercekten yarıyo mu yoksa diğer mucizevi ürünler gibi:37: bir pohpohlanma mı bana kalırsa buda fos

internette satan bi site buldum kızlar ama bu yağ aktarlarda da varmı acaba ve en önemlisi sivilce izlerine iyi geliyormu

Kızlar çevrenizde Mustafa eraslanin ürünlerini satan yer varmi oraya bakın ben bugün ordan aldım :28:

kızlar 5 gündür argan yağı kullanıyorum, cildim yağlı ve sivilceli senelerdir birçok ilaç kullandım artık son çareleri deniyorum . saf olduğunu düşündüğüm(şu 30ml olarak satılanlardan) argan yağını kullanıyorum ama 5 gündür iyi bi etki olmadı , kullananlar cevap yazarsa sevinirim ne kadar kullanımda etki gösterir ?

arkadaşlar , saç derimdeki ve yüzümde ki problemlerim yüzünden çıldırma noktasındayım .. kısaca anlatırsam ; saçım aynı gün yağlanıyor ve diplerinde kepeklenme ve kabuklanma var , yüzümde sürekli kızarıklık, kaş diplerimde ve elmacık kemiklerimde pul pul dökülmeler ve kuruma ama aynı zamanda alnımda ve yanaklarımda aknelenme var .. yani durum vahim .. gitmediğim doktor kalmadı bu işe harcadığım paralarla yeni kafa alınırdı valla :D

neyse sadede geleyim ... denize düşen yılana sarılır misali ne duysam deniyorum , bu sebeple argan yağınıda 2 dk. önce sipariş ettim , güvenilir bir kaynaktan önerdiği bir site üzerinden aldım pazartesi günü siparişim elime geçecek ve deneyeceğim . argan yağının yanısıra shea butter ve sülfatsız şampuan sipariş ettim (ve daha büssürü ıvır zıvır tabiki :) )

siparişim elime geçer geçmez kullanacağım ve buradan deneyimlerimi yazacağım .. memnun kalırsam sizlerde belki denersiniz çünkü bu problemleri ancak yaşayan bilir ben illallah ettim eğer çare bulursam kesin sizede bilgi vericem

şimdilik hoşçakalınnn :)

Ben uzun zamandır kullanıyorum,hiç nemlendirici almama gerek kalmıyor,çünkü gerçekten cildimi müthiş nemlendiriyor, yalnız alırken lütfen ecocert sertifikası olup olmadığını araştırın(Bu sertifika onun saf argan yağından olduğunu gösterir)

Bu sertifikaya dikkat ederim canım da çok pahalı ya

ben bi sitede buldum
30 ml 99 lira
çok pahalı değil mi :50:

kızlar bende dün aktara gittim de , sordum argan yağlarını , 4-5 marka vardı . adama sordum hangisi ne kadar diye , bi tanesine bu seyreltilmiş dedi ama markayı hatırlamıyorum kusura bakmayın :14: 20 ml'si 20 lira olan küçük bi kutu vardı , bu saf dedi . bunlar türkçe yazılı , türk markalarıydı . bir de kahverengi kutulu yabancı marka yağlar vardı , sanırım onlar direk fastan gelmiş , 50 ml'si 60 - 70 liraydı , hepsi soğuk presmiş sordum ama sertifika aklıma gelmedi , bi dahaki gittiğimde onu da sorar alırım bi tane , sevgiler :54: bir de ; kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa süper olur :18:

arganis marka en iyisi ve %100 doğalı diyorlar,,bilgisi olan var mı acaba?
piyasada %100doğal denen öyle çok ürün var kii:)

Argan yagı, argan sabunu, argan sampuanı, argan kremi 4'lü set halinde kapıda ödeme imkanı ile iade garantili sadece tanıtım fiyatı 49tl

Ayyy bende simdi merak ettim...
Acaba nerde bulunur?
Ciltte hucre yenilenmesine yardimci oluyormus duydum...
Ama aktarlarda varmi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Back