Lekeler, Çiller Argan yağı lekeler ve sivilce çukurlukları

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

meltosh

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2007
1.059
52
32
Kızlar dün haberde izledim manken güzide duran argan yağıyla cildindeki tüm o sivilce cukurluklarını ve lekelerini yok etmiş.
Markadan markana birçok değişiklik gösteriyor.Kullanan varsa deneyimlerini paylaşabilir mi?
Ben aldım bugun ama mecitefendi'nin argan yağı.Acaba güvenilir mi ki

ünlülerin kullandığını bende duydumikullanmak istiyorum ama bende marka hakkında bilgi istiyorum
hangi marka daha iyi bilen kullanan yarmı arkadaşlar...

o kısmı makaslanmış Saba Tümer'e konuktu pazar tekrarının tamamını izledim :1 yıl ilaç içtim şimdi düzenl, eczane ürünleri kullanıyorum ARA ARA DA argan yagı sürüyorum dedi saçıma cildime ii geliyor dedi

Arkadaslar ecocert sertifikalı olmayanı almayın hare argan yağı diye bir marka var biraz pahalı ama en iyisi o ben kullanıyorum. başka markalar İçine karışım yapıyolarmış karışımı da kimbilir neyle yapıolar...

ben de bugün hare argan yağı sipariş ettim. aklımda hala soru işaretleri var.acaba saf argan yağı mı diye. sen memnunsun sanırım rahatladım.

arkadaşlar argan yağı çok pahalı bi ürünmüş saf argan yağını bulmak biraz sıkıntılı ya piyasadaki her markaya güvenmeyin Allah korusun daha kötü sonuçlar elde etmeyin...argan yağının hızlı hücre yenileme özelliği var iyi gelir bu yüzden izlere ama orijinalini bulmamız lazım bende araştırma içindeyim..

ne kadar peki ben 25 ytl aldımm iyi mi acaba arifoğlu aktardan aldım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…