Aret kamar düşük amh tüp bebek

Şuan nerde tedavi oluyorsunuz? Bende Memorialle aret kamar arasında kaldım.
Yine sisli memorildayim. Doktorlarima, laba guveniyorum. Benim ileri yas, dusuk amh ve yumurta kalitesizligi var. Allah ol derse olacak diye umuyorum o yuzden tum tedavilerim ayni yerde. Ben bu arada acibadem maslaktan burrksel tup bebege, aret kamardan farkli 2 doktora ucretli muayene olduktan sonra bu merkeze karar verdim. Aklimda kalan sadece şu, hep de negatif sonuc alinca, yumurta sayisi da azaldikca bu kadar cok ilac masrafi yerine acaba klomen mi kullansam... onun da piri Aret hoca.. benim cok ilac masrafim oluyor, klomen bu acidan ekonomik... bana soylenilen ise zaten %5 şansiniz var, sizin daha cok denemeniz gerekiyor. Deneme de oyle kolay degil biliyorsunuz, psikoloji, fizyoloji ve ekonomi bende artik kirmizi alarm veriyor. Insallah siz de gonlunuze gore secim yaparsiniz ve guzel sonuc alirsiniz...

Bende klomen kullansam yumirta kalitem artar mı diye düşünüyorum. Ama şişlinin labaratuvarlari daha iyi sanırım. Eşimde yüzde 32 DNA hasarı var ama yüzde 60 olanlarda bile dollnme oluyor. Yumirta kalitesizliği olduğunu düşünüyorum yaş kaynaklı. Teşekkür ederim. İnşaallah hepimizinki güzel sonuçlanır

Bende klomen kullansam yumirta kalitem artar mı diye düşünüyorum. Ama şişlinin labaratuvarlari daha iyi sanırım. Eşimde yüzde 32 DNA hasarı var ama yüzde 60 olanlarda bile dollnme oluyor. Yumirta kalitesizliği olduğunu düşünüyorum yaş kaynaklı. Teşekkür ederim. İnşaallah hepimizinki güzel sonuçlanır
Sizin yaşınız kaç acaba? Nerede deniyorsunuz?

38 oldum. Ucunu üniversite Hastanesi'nde yaptırdım raporlu hiç dollenme olmadı. Birini de ankara Memorialde yaptırdım. İkisi dollendi ama hiç gelişim olmadı. Son denemem olacak büyük ihtimalle artık çok yoruldum.

Back
X