• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aret kamar düşük amh tüp bebek

Pinkylinda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2019
218
66
98
merhaba kızlar, aret kamar videolarında düşük amh ta haplarla tedavi tercih ettiğini söylemiş. Onunla tedavi olan bilgisi olan varsa paylaşabilir mi

merhaba kızlar, aret kamar videolarında düşük amh ta haplarla tedavi tercih ettiğini söylemiş. Onunla tedavi olan bilgisi olan varsa paylaşabilir mi
Ben aret kamarla başlamayı düşünüyorum. Ama benim amh çok düşük. Eğer uygun görürse başlayacağım onunla. Dediğiniz gibi düşük amh de daha çok hapla ilerliyormuş. Bana da açıkçası mantıksız gelmedi.

Mrhb benim Haziran 2024 teki Özel de yaptırdım amh tahlilim 1.52 çıktı ,dün devlet hastanesinde yaptırdım 0.61 çıktı çok üzgünüm ya , yaşım 42 di ,1.52 iken 2 tüp Bebek tedavisi gördüm biri kimyasal birisi de genetiğe gonderdik trizomi 2 çıktı 😭 çok üzgünüm niye böyle oldu yaşım şimdi 43 oldu ,özel ve devlet hastanesi laboratuvar farklılığı olabilirmi

Mrhb benim Haziran 2024 teki Özel de yaptırdım amh tahlilim 1.52 çıktı ,dün devlet hastanesinde yaptırdım 0.61 çıktı çok üzgünüm ya , yaşım 42 di ,1.52 iken 2 tüp Bebek tedavisi gördüm biri kimyasal birisi de genetiğe gonderdik trizomi 2 çıktı 😭 çok üzgünüm niye böyle oldu yaşım şimdi 43 oldu ,özel ve devlet hastanesi laboratuvar farklılığı olabilirmi
43 yaş için amh değeriniz bence ideal düşük değil yani 0.60 ile hamile kalabilirsiniz tüp bebek yapmaya devam edin her ay yumurta kalitesi farklı oluyor ümitsizliğe kapılmayın yumurta olduğu sürece her zaman umut vardır

Çok teşekkür ederim 💐 yorumunuz için, inşallah öyle olur ,çünkü en son temmuzdan beri sağlıklı yaşamaya çalışıyorum haftada 3 gün plates ve yediklerime içeriklerime dikkat ediyorum inşallah ise yarar

Merhaba. Amh kaçtı acaba sizin? Ne kadar sürdü tedaviniz? Bende de şu an hap ile ilerliyoruz. Ama geçen hafta yumurta görünmedi bu hafta gene çağırdı bakalım.
Tedavim Eylül de başladı aralikta tranfer oldum fakat ameliyat olduğum için araya 2 regl dönemi zaman aralığı girdi o sebeple uzadı. Amh 0.82 idi benim

Ben sisli memorialda tedavi goruyorum. Aret kamar i youtubedan takip ediyorum. Ozellikle glutensiz sekersiz, akdeniz diyeti tavsiyelerine uymaya calisiyorum (seker ihtiyacimi meyvelerden aliyorum, uygun mu bilmiyorum). 2 aydir bu sekilde bir beslenme surduruyorum, bakalim onerileri insallah iyi gelir. Programlarindan anladigim kadariyla takviyelerin de mucize yaratmadigina inaniyor kendisi, beslenmeye daha cok onem veriyor.. Benim yasim neredeyse 45 oldu, amh mayisda 0.5 idi, memorildaki 4 tedaviden de sonuc alamadim maalesef ileri yasimdan dolayi . Toplanan yumurta sayisi en az 3 olunca bende, pergoverisin hatrina bir umut tekrar tedaviye basladim. Yumurta 1-2 olunca klomenle buyutmek daha kolay ve masrafsiz oluyor sanirim. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Back
X