- 8 Haziran 2019
- 218
- 66
- 98
- Konu Sahibi Pinkylinda
merhaba kızlar, aret kamar videolarında düşük amh ta haplarla tedavi tercih ettiğini söylemiş. Onunla tedavi olan bilgisi olan varsa paylaşabilir mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben aret kamarla başlamayı düşünüyorum. Ama benim amh çok düşük. Eğer uygun görürse başlayacağım onunla. Dediğiniz gibi düşük amh de daha çok hapla ilerliyormuş. Bana da açıkçası mantıksız gelmedi.merhaba kızlar, aret kamar videolarında düşük amh ta haplarla tedavi tercih ettiğini söylemiş. Onunla tedavi olan bilgisi olan varsa paylaşabilir mi
merhaba kızlar, aret kamar videolarında düşük amh ta haplarla tedavi tercih ettiğini söylemiş. Onunla tedavi olan bilgisi olan varsa paylaşabilir mi
Merhaba benimde hapla ilerledi sürecim , şuan 3 aylık hamileyimmerhaba kızlar, aret kamar videolarında düşük amh ta haplarla tedavi tercih ettiğini söylemiş. Onunla tedavi olan bilgisi olan varsa paylaşabilir mi
Teşekkürler cevabınız için, peki hangi hapları kullandınız transfer öncesi?Merhaba benimde hapla ilerledi sürecim , şuan 3 aylık hamileyim
43 yaş için amh değeriniz bence ideal düşük değil yani 0.60 ile hamile kalabilirsiniz tüp bebek yapmaya devam edin her ay yumurta kalitesi farklı oluyor ümitsizliğe kapılmayın yumurta olduğu sürece her zaman umut vardırMrhb benim Haziran 2024 teki Özel de yaptırdım amh tahlilim 1.52 çıktı ,dün devlet hastanesinde yaptırdım 0.61 çıktı çok üzgünüm ya , yaşım 42 di ,1.52 iken 2 tüp Bebek tedavisi gördüm biri kimyasal birisi de genetiğe gonderdik trizomi 2 çıktıçok üzgünüm niye böyle oldu yaşım şimdi 43 oldu ,özel ve devlet hastanesi laboratuvar farklılığı olabilirmi
Merhaba. Amh kaçtı acaba sizin? Ne kadar sürdü tedaviniz? Bende de şu an hap ile ilerliyoruz. Ama geçen hafta yumurta görünmedi bu hafta gene çağırdı bakalım.Merhaba benimde hapla ilerledi sürecim , şuan 3 aylık hamileyim
Tedavim Eylül de başladı aralikta tranfer oldum fakat ameliyat olduğum için araya 2 regl dönemi zaman aralığı girdi o sebeple uzadı. Amh 0.82 idi benimMerhaba. Amh kaçtı acaba sizin? Ne kadar sürdü tedaviniz? Bende de şu an hap ile ilerliyoruz. Ama geçen hafta yumurta görünmedi bu hafta gene çağırdı bakalım.
Sizin amh bayağı iyiymiş bana göre.Tedavim Eylül de başladı aralikta tranfer oldum fakat ameliyat olduğum için araya 2 regl dönemi zaman aralığı girdi o sebeple uzadı. Amh 0.82 idi benim