Aret kamar çift embriyo transferi yapıyor mu

Rahim filmi ve ameliyat tüp bebek paketinin dışında kalıyor, birde şehir dışında yaşıyoruz hep git gel yaptik masraflı oldu , ama muayene ücreti bir defa aliniyor süreç başlayınca tüp bebek içinde oluyor hepsi bidaha muayene ücreti olmuyor tahlilleri merkezde yaptırdık aslında sigortam vardı özel disarda yaptırmaktansa hepsi bir yerde olsun dedik. Eğer evlenirken sma testi yapılmadiysa onu da gitmeden yaptırin 2 ayda anca çıktı sonuclarimiz sağlık ocaginda yaptırın özelde çok pahali zaten eşiniz yaptircak eğer taşıyıcı cikarsa size de yapiliyor
Rabbim yardımcın olsun canım. Toplamda ne kadar ödediniz peki ? İlk transferinize çift embriyo mu koyacaksınız

Rabbim yardımcın olsun canım. Toplamda ne kadar ödediniz peki ? İlk transferinize çift embriyo mu koyacaksınız
Merhaba canım tedavin nasıl giddyor memnun musun Aret hocadan? Bende ocak ayında gitmeyi düşünüyorum kendisine

Merhaba canım tedavin nasıl giddyor memnun musun Aret hocadan? Bende ocak ayında gitmeyi düşünüyorum kendisine
Merhaba canım adet olmayo bekliyorum şu an tedaviye başlamak için. Eylülde randevu aldım ilk görüşme için ekime randevu aldım gördüm hocayı
Daha sonra istediği testler vardı onları yaparken anca bu zamana yetişti adetle başlayacağız bu sefer.

Merhaba canım adet olmayo bekliyorum şu an tedaviye başlamak için. Eylülde randevu aldım ilk görüşme için ekime randevu aldım gördüm hocayı
Daha sonra istediği testler vardı onları yaparken anca bu zamana yetişti adetle başlayacağız bu sefer.
Anladım testler falan uzun mu sürüyor acaba? Ben yurt dışından gelicem de acaba çok kalmamız gerekir mi

Bir tek genetik test uzun sürüyor 20 25 günde çıkıyor. Diğer testler ayni gün içinde çıkıyor :)
Peki bu bekleme sürecinde herhangi bir tedavi uyguluyor mu? Yoksa öylece beklemek mi gerekiyor? Kusura bakma ya çok soru sordum

Peki bu bekleme sürecinde herhangi bir tedavi uyguluyor mu? Yoksa öylece beklemek mi gerekiyor? Kusura bakma ya çok soru sordum
Hayır beklemiyorsun tedaviye başlıyorsun yumurta toplama oluyor zaten taze transfer olmiycaksa en az bir ay ara veriyorsun o zamana kadar sonuçlar çıkmış oluyor. Bende Aret kamarda tubbebek yaptırdım ilk deneme negatif oldu ikinciyi deniycem

Hayır beklemiyorsun tedaviye başlıyorsun yumurta toplama oluyor zaten taze transfer olmiycaksa en az bir ay ara veriyorsun o zamana kadar sonuçlar çıkmış oluyor. Bende Aret kamarda tubbebek yaptırdım ilk deneme negatif oldu ikinciyi deniycem
Haa iyi ozaman ben sandım tüm tahliller çıkana kadar beklemek gerekiyor. Memnun musunuz doktordan

Haa iyi ozaman ben sandım tüm tahliller çıkana kadar beklemek gerekiyor. Memnun musunuz doktordan
Yani Aret bey güler yüzlü cana yakın biri tedavi olarak bariz bir şikayetim yok henüz ama rendavu saatlerinde fazla bekliyoruz verilen saatte muayne olduğumuz nadir. Bi de Aret bey her muayene de bakmıyor arada başka doktorlara muayne oluyoruz eğer herşeyle Aret bey ilgilensin istersen extra para ödemen lazım. Hemşire biraz sıkıntı onların aksi bisey söyleyince resmen telefonda kavga etti benle bide negatif oldu daha sonra bisey sordum cevap bile vermediler.

Yani Aret bey güler yüzlü cana yakın biri tedavi olarak bariz bir şikayetim yok henüz ama rendavu saatlerinde fazla bekliyoruz verilen saatte muayne olduğumuz nadir. Bi de Aret bey her muayene de bakmıyor arada başka doktorlara muayne oluyoruz eğer herşeyle Aret bey ilgilensin istersen extra para ödemen lazım. Hemşire biraz sıkıntı onların aksi bisey söyleyince resmen telefonda kavga etti benle bide negatif olunca bisey sordum cevap bile vermediler.
Yaaa demek öyle. Yoğun oduğu için herzaman kendisi bakamıyordur. Bizim bir tanıdığımız Aret hocada ikiz doğurdu onun tavisyesiyle gidicez bizde üstelik eşinde hiç sperm yokmuş ameliyatla sperm bulmuşlar. Yine oraya mı gideceksiniz

Yaaa demek öyle. Yoğun oduğu için herzaman kendisi bakamıyordur. Bizim bir tanıdığımız Aret hocada ikiz doğurdu onun tavisyesiyle gidicez bizde üstelik eşinde hiç sperm yokmuş ameliyatla sperm bulmuşlar. Yine oraya mı gideceksiniz
Kalan embirolarim var onları transfer ettireyim bu son olur heralde bir daha uğraşmam bu işlerle zaten sorunda yok bizde sebebsiz infertilite olacaksa her türlü olur olmiycaksa ne yapsak olmaz 2 defa denemek yeterli benim için.Tabiki her merkezin ne negatif ve pozitif olan hastaları var kimse %100 garanti veremez

Son düzenleme:
Kalan embirolarim var onları transfer ettireyim bu son olur heralde bir daha uğraşmam bu işlerle zaten sorunda yok bizde sebebsiz infertilite olacaksa her türlü olur olmiycaksa ne yapsak olmaz 2 defa denemek yeterli benim için.
Anladım inşallah bu tedavinizde sağlıcakla tutunur 🙏

Kalan embirolarim var onları transfer ettireyim bu son olur heralde bir daha uğraşmam bu işlerle zaten sorunda yok bizde sebebsiz infertilite olacaksa her türlü olur olmiycaksa ne yapsak olmaz 2 defa denemek yeterli benim için.Tabiki her merkezin ne negatif ve pozitif olan hastaları var kimse %100 garanti veremez
İlk transferde tek embriyo mu yaptı Aret hoca

Evet inanılmaz yoğun bizde gidince randevu saati baya geçince içeri girebiliyoruz. Genetik test için kan verdiğinizde adetiniz yakınsa örnek veriyorum 3 4 gün varsa ( benimki öyleydi ilk gittiğimde adetime 3 gün vardı bu adete yetişmez diğer adette başlarız dedi) bir dahaki adete bırakıyor genetik test için. Ben şu an adetimi bekliyorum

Merhaba arkadaslar bende
3 düşük den sonra 3 ay spontene
3 ay femara ve klomenle denedım ama gebelık oluşmadı
Tüp bebek için sağlık raporu çıkarttım
Tüp bebek yaptıralım dedık
Aret beyle başladım tedaviye
Ilk gorusmede iğneler yazdırdı raporlu oldugum ıcın uyguna geldı aldım
Adet olunca gel dedı
3. Gunu gıttım yanına
İğne değil de Klomenle başlamak istedı
5gun sonra gormek istedı
Bakalım ne olacak

Israrla istesek de yapmıyor mu acaba ? Benim amacım ikiz gebelik değil aslında birisi tutmazsa diğer tutar belki mantığıyla çünkü çift embriyo transferi yapmak şansı yükseltiyor. Siz Aret beye mi gidiyorsunuz
Bana kalırsa böyle düşünmeyin.. ben açıkçası biri olur biri gider düşüncesine çok karşıyım. Ayrıca ikisi de tutarsa ikiz gebelik tahmin edildiği gibi basit değil büyük streslerden geçebilirsiniz. Bu yüzden yalnızca hayırlısını isteyin olacak olan tek embriyo da tutar Allah'ın izniyle

Bana kalırsa böyle düşünmeyin.. ben açıkçası biri olur biri gider düşüncesine çok karşıyım. Ayrıca ikisi de tutarsa ikiz gebelik tahmin edildiği gibi basit değil büyük streslerden geçebilirsiniz. Bu yüzden yalnızca hayırlısını isteyin olacak olan tek embriyo da tutar Allah'ın izniyle
Öyle tabi haklısın canım herşey Allahtan. Ama içimdeki düşünme duygusuna engel olamıyorum. 3 senedir uğraşıyorum gebe kalmak için olmayınca tüp bebeğe yöneldik. Olması için de elimden geleni yapmak istiyorum. Tüm birikimimizi buraya koyduk.en ufak bir umut bile olsa çift yapmak şansımı arttırıyorsa yapmak istiyorum

Merhaba arkadaslar bende
3 düşük den sonra 3 ay spontene
3 ay femara ve klomenle denedım ama gebelık oluşmadı
Tüp bebek için sağlık raporu çıkarttım
Tüp bebek yaptıralım dedık
Aret beyle başladım tedaviye
Ilk gorusmede iğneler yazdırdı raporlu oldugum ıcın uyguna geldı aldım
Adet olunca gel dedı
3. Gunu gıttım yanına
İğne değil de Klomenle başlamak istedı
5gun sonra gormek istedı
Bakalım ne olacak
Merhaba canım yeni mi başladın tedaviye. Bende adet oldum pazartesi gidicem Aret beye tedaviye başlayacağız Allah’ın izniyle

Merhaba canım yeni mi başladın tedaviye. Bende adet oldum pazartesi gidicem Aret beye tedaviye başlayacağız Allah’ın izniyle
Evet canım
Yenı başladım
Benım yumurta rezervım düşük 5 yumurta gorebıldı ancak
O yuzden klomen vermeyı uygun gordu
Bakalım ilaç bıtınce randevum var.
Hayırlısı olsun sizin ıcınde ınsallah☺️

X