Areola küçültme

rosadiaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2021
2
1
merhaba. internette fazla bilgi bulamadığım için soru açıyorum. meme boyutum küçük ama memnunum. sadece areola denen kısımlar memelerime göre büyük. bu yüzden çoğu zaman görüntüsünü beğenmiyorum. sadece bu ameliyatı olanlar var mı aranızda? süreç ve fiyat hakkında bilgilendirebilecek olan varsa çok sevinirim.

Merhaba kuculturseniz eger dogum falan yapmamissaniz ve hamilelikte hormonlar degisecegi icin ve sut gelecegi icin degisiklik gosterebilir
Hamilelik uzun bir süre için düşünebileceğim bir şey değil o yüzden hamilelik sonrası yeniden büyüme ihtimalini pek önemsemiyorum şu anda. Teşekkür ederim yanıtınız için

Merhaba kizlar. Ben meme buyutme ameliyati gecirdim ve bir ay sonra da areola kucultme islemi olucak lokal anestesiyle. Size sormak istedigim bir sey var. Bu islemde herhangi bir risk var mi? Ve ne kadar surede gunluk hayata donuluyor? Gecen gun konu acmistim fakat yorum gelmedi. Deneyimli arkadaslar beni bilgilendirirse cok sevinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…