• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arel mi? Kültür mü?

oske9393

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2010
707
1
0
Erzincan
Arkadaşlar halkla ilişkiler ve tanıtım %100 burslu olarak kazandım sayılır ama 2 üniversiteden birini seçmem gerekiyor. Sizce hangisi? Kültür Üniversitesi mi? Arel Üniversitesi mi?

ben de tercih yaptım rehberlikçi kültürü sonlara attı cemaatla çok bağlantısı var dedi arel bence daha iyi kampüs yurt olanakları her açıdan güzel

ben de tercih yaptım rehberlikçi kültürü sonlara attı cemaatla çok bağlantısı var dedi arel bence daha iyi kampüs yurt olanakları her açıdan güzel

canım nasıl bir rehberlik hocası öyle kültüre giden her öğrenci cemaat mi oluyor? arelde iyi bir üniversite ama kültürün daha çok geçmişi var.bunu benim onun lafına bakarak da yapma! kendin araştırsan çok daha iyi anlarsın.

Yurt beni bağlamıyor canım ikisi de oturduğum yere bir vesait çünkü ama ben kadro bakımından felan düşünüyorum =/

her iki okulda da okuyan arkadaşlarım var.ikiside memnun okulundan.kültürde okuyan arkadaşım burslu uluslararası iliişkiler okuyor.biraz şımarık diyor kültür öğrencileri ama okuldan ve eğitimden çok memnun.2 sene içinde okulla gezmediği yer kalmadı.amsterdam kıbrıs berlin'e gitti okul sayesinde.açıkçası ben olsam kültürü seçerdim.tv de doğru tercih programına falan genellikle kültür akademisyenleri çıkıyor.ben kesinlikle kültürü öneririm :)

her iki okulda da okuyan arkadaşlarım var.ikiside memnun okulundan.kültürde okuyan arkadaşım burslu uluslararası iliişkiler okuyor.biraz şımarık diyor kültür öğrencileri ama okuldan ve eğitimden çok memnun.2 sene içinde okulla gezmediği yer kalmadı.amsterdam kıbrıs berlin'e gitti okul sayesinde.açıkçası ben olsam kültürü seçerdim.tv de doğru tercih programına falan genellikle kültür akademisyenleri çıkıyor.ben kesinlikle kültürü öneririm :)

areldede burs kesmıyolarmş kolay kolay :S

kesinlikle kültür.. ben kültür koleji çıkışlıym cemaat fln ne bzm okulda ne de üniversitesinde var..... öğrencilerini görseniz zaten anlardınız :D

Cemaatle alakası olduğunu ben de kesinlikle sanmıyorum ki. Kültür zaten Yenibosna'daki kampüsünde her zaman okul boyu Atatürk posteri ve Türk Bayrağı bulundurmasıyla meşhur bir üniversitedir. :69: Arel'de kolay kolay burs kesilmediğini ben de duydum. Ama bursumu kaybedeceğimi ben de zannetmiyorum. %100 burs kazanmış biri kolay kolay bursta kaybetmez kanımca. Kültür'ü seçeceğim sanırım. Bana güven verdi bu üniversite..

Cemaatle alakası olduğunu ben de kesinlikle sanmıyorum ki. Kültür zaten Yenibosna'daki kampüsünde her zaman okul boyu Atatürk posteri ve Türk Bayrağı bulundurmasıyla meşhur bir üniversitedir. :69: Arel'de kolay kolay burs kesilmediğini ben de duydum. Ama bursumu kaybedeceğimi ben zannetmiyorum. %100 burs kazanmış biri kolay kolay bursta kaybetmez kanımca. Kültür'ü seçeceğim sanırım. Bana güven verdi bu üniversite..

Son düzenleyen: Moderatör:
yeni yönetmelik geldi sanırım özeller kolay kolay burs kesemeyecek artık.
mesela benimde bilgisyar öğretmneliği yüzde yüz burslu ist aydın ünide tutuyor.konuştum diyorlar ki öğrenim süresi boyunca disiplin suçu işlemediğin sürece bursun kesilmiyor.tek istedikleri 4 yılda okulu bitirmen alttan dersi kalabilir ama 4 yılın sonunda bitir yeter.
aslında ist aydın üni çok yakın bana ancak çok iyi bir üni olduğunu düşünmüyorum eğitim açısından şehir dışı yazmayı düşünüyorum hayırlısı bakalım

eğitimimi kötü ben vakıflarda en önce onu yazdm tam burslu hukuk gelmz buyuk ihtimal inşallah yani

Canım ben son olarak 3 üniversitenin arasında kalmıştım. Ya Kültür ya Arel ya da Aydın'ı seçecektim. Seçeceğim bölüm felan aklımda netleşmişti. Tek karar vermem gereken hangi üniversiteyi istediğimdi. Aydın Üniversitesi'ni araştırmaya başladım. Danışmanıyla konuştum.Ve ben diğer üniversiteler hakkında bilgi edinmek isterken bana devamlı kendi üniversitelerini başa yazmam gerektiğini söyleyerek telkinde bulundu. Ayıp yani.. Kendi kârlarını düşünüyorlar resmen. Sonradan kendi okulumdan mezun olup hala orada okuyan veya mezun kişileri buldum. Bir arkadaşla konuştum, şu an NTV 'de muhabirlik yapıyor kendisi. Aydın'ın Radyo Televizyon'unu kazanmış 4 yıl önce. Gittiğine gideceğine pişman olmuş. İlk yıldan bursunu kesmişler ki bu çocuk sınıfta kalacak biri değil, çok çalışkan kendisi. Sonrasında ne yapmış etmiş tekrar kazanmış ama %50 kazanabilmiş. Sonrasında yine yaz okuluna bırakmış hocalar ve bursunu kaybetmiş. 4 yılım boşa gitti dedi bana. Ben de aman dedim, direk eledim Aydın'ı... Ticarethane midir nedir..

Canım ben son olarak 3 üniversitenin arasında kalmıştım. Ya Kültür ya Arel ya da Aydın'ı seçecektim. Seçeceğim bölüm felan aklımda netleşmişti. Tek karar vermem gereken hangi üniversiteyi istediğimdi. Aydın Üniversitesi'ni araştırmaya başladım. Danışmanıyla konuştum.Ve ben diğer üniversiteler hakkında bilgi edinmek isterken bana devamlı kendi üniversitelerini başa yazmam gerektiğini söyleyerek telkinde bulundu. Ayıp yani.. Kendi kârlarını düşünüyorlar resmen. Sonradan kendi okulumdan mezun olup hala orada okuyan veya mezun kişileri buldum. Bir arkadaşla konuştum, şu an NTV 'de muhabirlik yapıyor kendisi. Aydın'ın Radyo Televizyon'unu kazanmış 4 yıl önce. Gittiğine gideceğine pişman olmuş. İlk yıldan bursunu kesmişler ki bu çocuk sınıfta kalacak biri değil, çok çalışkan kendisi. Sonrasında ne yapmış etmiş tekrar kazanmış ama %50 kazanabilmiş. Sonrasında yine yaz okuluna bırakmış hocalar ve bursunu kaybetmiş. 4 yılım boşa gitti dedi bana. Ben de aman dedim, direk eledim Aydın'ı... Ticarethane midir nedir..

eyvaah yandm o zmn ben inşallah o çıkmz

Canım ama ben kendi istediğim bölümü araştırmıştım. O kadar da umutsuzluğa kapılma. Çoğu şey kişiseldir. Bana göre pek uygun gelmedi Aydın ama belki sen memnun kalırsın :34:

ya ama bazı ünilern yaptığını duymştm yani ticarete döktklerni sende böyle diyince yani ztn yeni açıldı dıye yazdm muhtemelen gelmez

ya ama bazı ünilern yaptığını duymştm yani ticarete döktklerni sende böyle diyince yani ztn yeni açıldı dıye yazdm muhtemelen gelmez

Canım öyle tabi, ben az daha çok yanlış bir tercih yapıyordum bu üniversite danışmanları yüzünden =S Takma kafana, her şeyin hayırlısı... Ben sadece duyduğumu paylaşayım dedim :34:

Back