- 19 Aralık 2020
- 8.242
- 35.379
- 30
- Konu Sahibi Morrmeneksee
100 aldım, kalan 81.680
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlatamadım sanirim turkce anlamini okuyacagimÇok farklar olabiliyor tavsiyem iyi okuyan bi hocadan açıp dinleyin telaffuz farklarını siz bulup Türkçe yazılmış olan sayfanızda düzeltin öyle okuyun.
Ayy hadi ınsallah balımKizlar dagitip donucem size. İnsallah bu gece biter.
Bismillahirrahmânirrahîm.Anlatamadım sanirim turkce anlamini okuyacagim
Canim sen yazmadan ben internetten okumustumBismillahirrahmânirrahîm.
1- Kul hüvellâhü ehad
2- Allâhüssamed
3- Lem yelid ve lem yûled
4- Ve lem yekün lehû küfüven ehad
Canım bu sekılde aynen oku..
Basta kul hüvellahu dıyor ya o kul yazan yeri g ıle oku araptaca oyle okunuyor gulhuvellahu ehad seklınde. Yanı kalanını dırek aynı sekilde oku. Onemlı olan niyet burda ztn
Türkce anlamını okuma... Yanı anlamını bilerek oku tabıkı. Daha huşu ile okursun
Sıkıntı yok cnm ıcın rahat olsun Allah kabul etsin insallahCanim sen yazmadan ben internetten okumustum
Arapcasindan. Ben g ile okumadim. Hicte oyle duymadigim simdi oyleside içime sinmezdi . Inşallah doğrudur ve Rabbim kabul eyler. 20 kere simdilik okuyabildim.
1000 daha aldım kalan 80.560KALAN 81.560
Harikasın H M1000 daha aldım kalan 80.560
Amin Inşallah, canim❤Sıkıntı yok cnm ıcın rahat olsun Allah kabul etsin insallah
Düzelticem ama yanlışlık olmasın diye."K" diye okunur. Arapça da "ü" harfi yoktur u diye okunur.Hüvellahu yazılmış misal huvallahu ehad gibi tecvit aldığım için telaffuzları belki daha biliyorum.Bismillahirrahmânirrahîm.
1- Kul hüvellâhü ehad
2- Allâhüssamed
3- Lem yelid ve lem yûled
4- Ve lem yekün lehû küfüven ehad
Canım bu sekılde aynen oku..
Basta kul hüvellahu dıyor ya o kul yazan yeri g ıle oku araptaca oyle okunuyor gulhuvellahu ehad seklınde. Yanı kalanını dırek aynı sekilde oku. Onemlı olan niyet burda ztn
Türkce anlamını okuma... Yanı anlamını bilerek oku tabıkı. Daha huşu ile okursun
1000 aldım.Kalan 77.0001000 aldim. Kalan: 78.000