Arda Turan: "Herkese tek tek hesap soracağım"

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Arda Turan: "Herkese tek tek hesap soracağım"

• Giriş Tarihi: 22.6.2016 01:39
1466544038619.jpg

A Milli Takım kaptanı Arda Turan, Çek Cumhuriyetimaçının ardından çok sert açıklamalarda bulundu.

A Milli Takım'ın Çek Cumhuriyeti'ni 2-0 yendiği maçın ardından konuşan Arda Turan çok sert açıklamalarda bulundu.

Arda Turan yaptığı açıklamada, "Biz hayatımızda kimseden para istemedik. Benim için önemli değil de, annemi ağlatmasalar iyiydi. Bazılarını affetmeyeceğim erkese tek tek hesap soracağım. Hiç kimse merak etmesin. Benim her şeyimi konuşabilirsiniz ama adamlığıma laf söyleyemezsiniz" şeklinde konuştu.

http://www.milliyet.com.tr/euro2016/arda-turan-tek-tek-hesap-turkiye-2266470-skorerhaber/

teker teker semihi hatırlatta arkadaş bana, bi de bu annem için serenayı:confused::confused::confused::confused:

sor bakalım. ama esas hesap sorman gereken kişi teknik direktörün farkına var buna önce

Ne demişler de anası ağlamış? Cidden bi haberim gündemden.

Bu da basimiza iyice mafya kesildi. Instagramda bi takipçisine seni bulucam falan da yazmisti. Napacakmis herkese nasil hesap soracakmis? Tek tek dovecrk mi napacak yani?

Her sey bir yana ama saka kaka oldu. Sürekli suan evli olan eski nisanli üzerinden yapilan sakalar gördüm. Hos olmamis bence.
Ek; yalan yok ilk gördügümde güldüm. Sonra empati yapinca üzüldüm , ters geldi.

Back