Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sıfır alacağım artık yapacak birşey yok :) siz de hangisi var kırmızı mı gri mi artı eksi yönleri nedir ne kadara almıştınız bir de :)ben de dahil, herkes severek kullanıyor sanırım :)
merhaba. bende telve var. ambalajında, sıfır. telvenin 3300 modeli. siyah renkli, tek cezveli. 2 hafta önce hediye geldi ama filtre kahve sevdiğim için kullanmayı düşünmüyorum.Hanımlar arçelik telve arıyorum çeyizime koymak için arıyorum o yüzden kutulu ve kullanılmamış ya da 1-2 kez kullanılması tercihimdir :)
fiyatınız ne kimerhaba. bende telve var. ambalajında, sıfır. telvenin 3300 modeli. siyah renkli, tek cezveli. 2 hafta önce hediye geldi ama filtre kahve sevdiğim için kullanmayı düşünmüyorum.
http://m.arcelik.com.tr/turk-kahves...i.html?t=d4158eb5-ef33-4c71-8fb1-fe7bfc9c3c55fiyatınız ne ki
bende gri tek cezvelisi var canım.
ille de kırmızı olsun dersen, onlar birazcık daha pahalı. özellik konusunda hiçbir farkları yok. sadece renk farkı.
tek cezvesi, tek seferde 3 fincan kahve yapabiliyor. peşpeşe de birkaç kez pişirebiliyorsun zaten. o yüzden tek cezvelisi bana yeterli oluyor. sık sık 10 ve üzeri misafirim olur dersen çift cezvelileri düşünebilirsin.
ben internetten 140'a almıştım sanırım. ama 1 yıl oldu.
ben satmıyorum canım. karışıklık oldu sanırım :) arkadaş sadece ne kadara aldığımı sormuştu. onu cevapladım :)Fiyati nedir
ben satmıyorum canım. karışıklık oldu sanırım :) arkadaş sadece ne kadara aldığımı sormuştu. onu cevapladım :)
önemli değil canım :)Ayyyy pardon![]()
fıyatınız cok yuksek.. dusurup satmayı dusunursenız ben talibim..http://m.arcelik.com.tr/turk-kahves...i.html?t=d4158eb5-ef33-4c71-8fb1-fe7bfc9c3c55
Sitesinde 300 küsürmüş. Ben 250 diyebilirim.
En düşük 230 TL yapabilirim. Jelatinli olarak duruyor. Sıfırını bu fiyata almak zor bence :)fıyatınız cok yuksek.. dusurup satmayı dusunursenız ben talibim..
yeni modelmi eski modellerden mıEn düşük 230 TL yapabilirim. Jelatinli olarak duruyor. Sıfırını bu fiyata almak zor bence :)
cok tesekkurler yenı moedelini 230 tlye buldum simdi birde 9 taksıt.. ıyı satıslar sıze..yeni modelmi eski modellerden mı
Son çıkan modeli.yeni modelmi eski modellerden mı
tesekkurler sımdı verdğm siparısımı aynı fıyat ve 9 taksıt daha cazip geldi tabi:)Son çıkan modeli.
Poşetinde ve kutusunda duruyordu. Model bilgisini gösterir kısmının fotosunu iletiyorum.