Buzdolapları ve Derin Dondurucular Arçelik mi? Beko mu?

mavilimonata

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2018
1.738
3.490
83
Arkadaşlar hayırlı akşamlar.
Bir arkadaşım için konu açıyorum.
Arkadaşım buzdolabı alacak aynı özelliklere sahip buzdolabı konusunda bu iki marka arasında kaldı. Arçelik mağazasındaki görevli indirim yapacağını söyleyince arçelik 400₺ indirimli oluyormuş.

kullanan arkadaşlardan yorum bekliyoruz, şimdiden teşekkürler.💓

Arkadaşım buzdolabı alacak aynı özelliklere sahip buzdolabı konusunda bu iki marka arasında kaldı. Arçelik mağazasındaki görevli indirim yapacağını söyleyince arçelik 400₺ indirimli oluyormuş.

Biz Beko almıştık. 5 yılda bozuldu. Arçelik daha da kötüdür. Ancak erken bozulduğu için aynı özellikteki buzdolabını indirimli vereceklerini söylediler. 5000 tl idi bizim buzdolabı. Bir tane yeni beğendim 2000 e verdiler. Şöyle bir özelliği var. Ters kapı aldım ben. Eskisi kadar da büyük almadım. Kahvaltı bölümü var altında da sebzeliği var. Tüm pazardan aldıklarımı poşetsiz bir şekilde içine diziyorum. Tupper kaplarla uğraşmama gerek kalmadı. O kadar mutlu eden bir özellik ki anlatamam. Mutlaka bunu sorsun derim.

Biz Beko almıştık. 5 yılda bozuldu. Arçelik daha da kötüdür. Ancak erken bozulduğu için aynı özellikteki buzdolabını indirimli vereceklerini söylediler. 5000 tl idi bizim buzdolabı. Bir tane yeni beğendim 2000 e verdiler. Şöyle bir özelliği var. Ters kapı aldım ben. Eskisi kadar da büyük almadım. Kahvaltı bölümü var altında da sebzeliği var. Tüm pazardan aldıklarımı poşetsiz bir şekilde içine diziyorum. Tupper kaplarla uğraşmama gerek kalmadı. O kadar mutlu eden bir özellik ki anlatamam. Mutlaka bunu sorsun derim.

sebzelik ve kahvaltılık bölümü varmış, 1 ay taze kalır demiş satıcı ama tabii o kadar taze kalmaz muhtemelen 2 hafta kalsa bile kâfi diyor arkadaşım. Arçelikten bahsediyorsunuz değil mi?

sebzelik ve kahvaltılık bölümü varmış, 1 ay taze kalır demiş satıcı ama tabii o kadar taze kalmaz muhtemelen 2 hafta kalsa bile kâfi diyor arkadaşım. Arçelikten bahsediyorsunuz değil mi?
Hayır ben Beko aldım. Evet dediği gibi 1 ay taze kaldığı olmuştu. TAtile gitmiştik birşeyler kalmıştı deneyeyim diye bıraktım.

En iyisi bosh sıemens bunlarda bir zaten aynı ama dayanıklılar almışken iyi markayı al Arçelik beko çok bozdu

Ben BEKO aldım tüm beyaz eşyamı, memnunum ve ek garanti yaptırdım 7 yük garantılı oldu..
almadan önce çok araştırdım
En iyileri Bosch BEKO Siemens
En kötüsü arçelik ( Arçelik’te bulaşık makinasından herkes çok memnundu ama diğer beyaz eşyalarda memnun kalan görmedim ) ama bi Altus gibi markalar da en az 7 8 yıl dayanıyor şahsen ( araştırmalarıma göre yazıyorum )
Kayınvalidem beko buzdolabini 20 yıldır kullanıyor hiç sorun olmamış

annem Bosch marka yı en az 15 yıl kullandı

oda çok memnundu

Kesinlikle Arçelik’i tavsiye ediyorum.

Merhabalar, yeni evleneceğim için beyaz eşya alışverişini yapacağız ancak kafamda benimde bazı sorular var, derin dondurucusu altta mı olsun üstte mi, bir de cam kapaklıları önerir misiniz? Alırken özellikle nelere bakmayalım yardımcı olursanız sevinirim :)

Back
X