• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arçelik bulaşık makinesiyle sorunum var!

_JADE_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2010
10
0
36
Bursa
arkadaşlar merabaa....2 yıllık evliyim ve evimdeki bütün beyaz eşyalarımın markası arçelik....hiç biriyle sorun yaşamıyorum gayet memnunum ama bulaşık makinesiyle bi türlü anlaşamadık...her türlü bulaşık deterjanını kullandım şu anda amwayin toz deterjanını kullanıyorum ama bütün bulaşıklarım berbat çıkıyor...kirleri durulayıp koymama rağmen arınmıyo ve bardaklarım nerdeyse bembeyaz denicek kadar bulanık...ayrıca çok kötü bi koku siniyor bulaşıklarıma...bi kaç kişiden arçeliğin bulaşık makinesi koku yapıyor diye duydum acaba makineden mi kaynaklanıyor yoksa ben mi bi hata yapıyorum...?yardımcı olursanız sevinirimm....

canım bende arçelik 3 programlı kullanıyorum
yıkamama gibi bir sorun yaşamadım sadece bir iki defa kirli çıktı o da tencerelerdi altı açık koymadığım için olmuştu
benimkide biraz çizer gibi oldu şimdi parlatıcıyı azalttım ve tuz ekliyorum çizmemesi için
acaba seninde yerleştiriş şeklinde temiz çıkmıyor olmasın bilmiyorumkismile

onu da düşündüm hatta bi kaç kerede çok az bulaşıkla seyrek seyrek yerleştirdim yinede kötü çıktı...

canim derler ya beyaz esya sans isidir diye kesinlikle oyle...
bazen en bilinmedik bir urunden bile cok guzel bir performans alabiliyorsun diger iyilerine gore...
benim bir arkadasim camasir makinesi arcelik oldugu ve cok cok memnun oldugu icin bulasik makinesini de arcelik almis ve sonuc her hafta ariza ve sonrasi servis,,,

Son düzenleme:
canım benimde bütün beyaz eşyalarım arçelik ben 3 programlısını kullanıyorum.tablet olarak calgon kullanıyorum o bulaşıkları tertemiz çıkarıyor.bir ara prilin tabletlerini kullandım o bardaklarımı çizdi.tabaklarım çok kötü oldu inanırmısın tencerelerimin içi çizik çizik oldu.istersen deterjanını bir değiştir.belkide ondandır

bizimde arçelik tuz döküyoruz ama yinede tuz göstergesi kırmızı sinir oluyoruz. deterjanı almıyo tam bulaşıklaırn üstünde kalıyo. ve iyi yıkamıyo ya servisi çağırdık şuraya koymayın buraya koymayın bulaşık dedi ee tuz göstergesi dedik bizim buranın suları kireçsiz gerekmez dedi çekti gitti adam yaww sinir oldum. bizde calgonit kullanıyoruz pril çiziyo bide annem son olarak hengel almıştı o da iyidi fairy i de iyi bi değiştirin deterjanınızı olmasa servis çağırırsınız

Son düzenleme:
benim de annemin bulaşık makinası arçelik 20 yıldır kullanıyor ve hiç sorunu yok çok memnun bardaklarımız bir ara bembeyz çıkıyodu tuzu bitmiş makinanın tuz koyduk tuz bölmesine şimdi çok güzel yıkıyor

bende arçelik bulaşık makinasını yeni aldım hiç memnun deilim 5 programlıı tüm deterjanları kulandımmm yine en iyi yıkayannn calgonit quantum olduuu...bi gün tertemiz yapıyo diger gün sanki hiç yıkanmamış gibi oluyooo...vallaaa hergünnnn temiz oldumu diyeee baka baka diziyorum dolaplara tabakları..

program çoğaldıkça iyi olmuyo galiba anneminki tek programlı mis gibi yıkıyo :uhm: anlamadım gitti

canım benimde arçelik bende memnun değilim bardaklarımın içinde kir oluyor servise gösterdim suyu boşaltırken lavabonuz tıkanıyorsa pis suyu atamaz geri içeri alır dedi istersen lavabona açıcı dök biraz fark ediyo gibi

Benim bulaşık makinem de arçelik 4 proğramlı inoks olanlardan. Ben memnunum; 5 aydır kullanıyorum. Kurmaya gelince servis tuz gerekmedigini tuz gerekecek kadar kireçli suları olan bir bölgede oturmadığımızı söylemişti; zaten annem de tuz koymazdı. Tuz koyarsak bardakları çizermiş. Ben deterjanı tablet olanlardan degil de sıvı olanlardan kullanıyorum; calgonit in. Çok memnunum temizlememesi bir yana hiç bardaklarımda da çizilme olmadı şimdiye kadar. Bir de sıvı bulaşık deterjanı dene.

Back
X