araya girmekle hata edermiyiz?

benim mantığımda şöle tamam kaynım 15 yıl evlenmedi çocukları için fedakarlık yaptı 2 kız çocuğu baba yanında büyüdü bu çocukları kaynım tek başına dünyaya getirmedi.bu fedakarlığı birazda anneleri yapsa

çok haklısın arkadaşım... ama işin başka bir boyutu var bence.... şimdi bu çocuklar 15 yıl boyunca baba yanında büyüdüler ve babalarına alışkınlar... bir anda bir eşya gibi hadi biraz da annenizde kalın demek olur mu acaba? o çoukların psikolojisini de düşünmek lazım.... zaten büyümüşler ve anne yanına gitseler daha iyi mi olur.. sonuçta 2 tane genç kız ...üvey baba onları bu saatten sonra kızları olarak göremez... en baştan anne yanında olsalar üvey baba onları kızları gibi benimserdi... şimdi iki genç kızın orada kalması yakışık almayabilir...Allah korusun neler duyuyoruz...
bu arada diğer bayanında çocuğu varmış... o çocuğunu neyapacak ? oda babaya mı verecek? kendisi böyle bir istekte bulunduğuna göre, oda kendi çocuğunu babasına verecekk galiba...

kızlar geçen hafta bukadar şeyden sonra eşim ilk defa hadi annemlere gidelim dedi ve giitim çünkü eşim için çocuğum için dedim ve gittim.aslında kaynımın bu kız meselesi de vardı ve tepkisinide merak ettim açıkcası.kızın 28 yaşında olup oğlunun büyük olması dert olmuş.en kızdığım şeyde bu zamana kadar çocuklarının önüne düşüp büyüklüğünü gösteripte kız istemeye gitmemesi .kaynı maalesef tek başına kızın ailesi ile görüşmeye gitti ve gerçekten çok üzüldüm maalesef babası olmaz diye ısrar etmiş.kendiside annesinin hiçbir zaman arkasında olmadığını söylüyor ama yapılacak bişey yok çocuğunun hayatı nı maalesef anne değil biz düşünüyoruz hatta kaynıma kendini yalnız hissetme gerekirse benim annem de tanıştığı kızla aynı şehirde onu al babamı al git dedim ama kendi annesi varken de çok ayıp değilmi ya

Son düzenleme:
Back