- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.039
- 173
- Konu Sahibi ilkduyansenol
-
canım bu işlere pek bulaşmama taraftarıyım ben ama bence tanıştırmışsın artık bunları düşünme. her ikisine de açıkça söyleyin; biz tanıştırdıkdık gerisi size kalmış deyin. nasip kısmet işi bunlar ama genelde iyi olursa allah tan kötü olursa senden bilirler...
zaten olmasa bile ben yine görüşürüm gittiğim zaman kızı da okadar garip ki anne burda napıcaz gidelim istanbula ben onlara çok ısındım demiş anlatmış kızınada
yarın birgün başıma kalkılmasına gıcık olurum ama benim kayınvalide çok sorumluluk sahibi biri olmadığı için bu konu da ona basit gelecektir öle olsa ilk eşini eve almazdı.
Ben çöpçatanlık etmeye korkarım:18:
Bu tür işlerde kötü gitti mi hep onun ( tanıştıran / arayı bulan kişinin ) başının altından çıktı, nerden de tanıştırdı olur.. Ama iyi gitti mi iyi ki Allah nasip etmiş olur..
Bir de ne bileyim dk. 1 gol 1 öyle kanım kaynamaz kimseye.. Kız aramışta demiş ki senin gibi bi arkadaşım olsa bile yeterne yani.. Senle arkadaşlık etmek için mi kaynına olur gözüyle bakıyo.. Peh..
İlk konuyu okuduğumda çocuklar aklıma geldi.
Demek kız çocukları istemiyor.Kaynın çocukları için yıllarca evlenmemiş atıcak mı şimdi başından.
Bunu bekliyor yani?
Bundan sonrasına karışma canım.
İhale sana kalmasın.
Hep beraber konuşsunlar.
Cok ciddi kararlar bunlar.
Benim evladımı istemeyeni ben hiç istemem.
Birde anne olacak.
Kendi çocuğunu ne yapacak.
Yazık bu çocuklara.
İlk konuyu okuduğumda çocuklar aklıma geldi.
Demek kız çocukları istemiyor.Kaynın çocukları için yıllarca evlenmemiş atıcak mı şimdi başından.
Bunu bekliyor yani?
Bundan sonrasına karışma canım.
İhale sana kalmasın.
Hep beraber konuşsunlar.
Cok ciddi kararlar bunlar.
Benim evladımı istemeyeni ben hiç istemem.
Birde anne olacak.
Kendi çocuğunu ne yapacak.
Yazık bu çocuklara.
Tanıştırdıktan sonra hiçbir şekilde yorum yapmamalı, görüşünüzü belirtmemeli, kefil olmamalısınız v.s
Şimdi kanınızın ısındığını söylersiniz yarın bu söylediğinizden pişman olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?