- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.039
- 173
- Konu Sahibi ilkduyansenol
kızlar benim kaynım 42 yaşında 15 yıldır eşinden ayrı 19 yaşında 16 yaşında 2 kızı var.bayramda biliyorsunuz memleketteydim.eşimin ailesi biraz bedavacıdır yani düğün konusunda ama bu kaynım herşeyini kendi yapmış ilk evliliğinde düğününü evini kendi kurmuş vs.içkisi kumarı yok boşanma aşamasındada kızlarını büyütmek için evlenmedi bu zamana kadar.ilk eşi başkasıyla evli şimdi.bizde memlekette ablamla konuşurken oda takıldı yokmu böle evlenecek biri falan diye oda şakasına dediki var bi arkadaşım dedi bizde ertesi gün istanbula dönücez.akşam dedikki ara bi bakalım görüşmek istermi kız dedik ,oda aradı kızda ben evdeyim buyrun gelin dedi.neyse eşim kaynım ablam biz gittik.kız benden küçük 28 yaşında 10 yaşlarında kızı var ailesine yakın bir ev tutmuş çalışıyor.ilk etap sıcak geçti kız çay doldurmaya gittiğinde kaynıma dedimki nasıl dedim iyi dedi.sonra mutfağa geçtik ablam ben kız onada ablam sordu beğendim dedi.sonra bizim iletişimimiz sanki 2 elti gibi birbirimize ısındık ben kolay ısınmama insanlara eşimin memleketlisi birde. kalkıp eve geldik kız ablamı aradı ben tanımak istiyrum diye bende ablamın yanındayım.beni istedi telefona dediki valla sana özellikle çok kanım kaynadı insanın senin gibi bir arkadaşı olması bile yeter diye yalnız takıldığı nokta kaynımın kızları.önce istanbula gelmeyi de pek istemedi ama biz eve gelene kadar ne düşündü bilmiyrum onuda kabul etti.bende sonuçta evlenip buraya geldim yani ben alıştıysam sende alışırsın dedim .sonra kaynımlla fazla konuşamadığı için tlefona veriyimmi dedim ver dedi 1,5 saat konuştular.dün eşimin yengesine anlattım oda sevindi ama sonra bana demezmi kaynımın ilk eşi bayramın birinci günü kızları bahane edip kayınvalideme gitmiş.ben şok oldum.ikiside anlaşır gibime geliyor kaynım evine değer veren birisi ne biliyim acaba aracı olmakla hatamı ettik bilmyrum sizce?
Son düzenleme: