Arapça öğrenemiyorum

Cakmamarliyn

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2010
1.657
2.451
Arapça kursuna basladım. Aslında dile cok yatkınım ingilizce fransızca biliyorum hızlı kaparım ama su okuma yazma işi mahvetti beni kafam almıyor cok zor.

Arapça okuma yazma yı kolay oğrenebilmem için bildiğiniz bi sistem bi yontem ya da bi websitesi falan var mı kızlar?

Canim cd ler var takip ederek izle dinle,, bazi kisa bolumlerde konuyu ele alan anlatimlar var,,,netten bulabilir sin,,simdi site olarak bende,bilmiorum,,zaten aslinda sen sanslisin bile hic,bilmeyen cook kolay ogrenio,,bilenler ise gelistirmek icin basladiginda zorlaniyo kurallarina uygun ogrenmede hayırlı olsun simdiden

Cok tesekkur ederiö, hemen arastırıyorum internette

Cakmamarliyn medine book kitabı ve videolu anlatımı var, arabia beyne yedeyk in de aynı şekilde youtube da bi bak. Özelden mailini at,ben de gönderirim kitapları. İngilizce anahtar kitaplar var. Harekesiz okumak çok fena ama ezber işi. Ben de uzun süreden sonra tekrar niyetlendim,bakalım

Hallettim ben :) suan pratik bol bol okuma yapıyorum artık. Harekesiz okuma konusuna ise hiç niyetim yok :) zamanla kendisi olur heralde oda

Kolay gelsin sizede. Umarım hızlıca halledersiniz gozunuzde büyütmeyin, türlçe karsılık bunlmaya calısmayın. Benim hatam sürekli türkçeyle esleştirme yapma cAbamdı. Bu bambaska bir dil olduğu gibi kabul edeceğiz

ilahiyat mezunuyum ben bile konuşamıyorum arapça gerçekten zor bi dil...

hayır harflere. mesela ağyn harfi veya kaf kef hep turkceyle entegre etmeye calıstım herseyı cok yanlışmış sımdı farkettım
Hmmm,evet. Ben hiç denemedim onu. Suudi Arabistan'da yaşıyorum bu arada. Duya duya bi hayli aşina oldum zaten seslere ama bazılarını hala çıkarmakta zorlanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…