Arapça bilen?

Bir arkadaşı eve bi yaratık getirmiş ( kadın demem ona ben ) ben de çok kıskanç biriyim hastalık derecesinde. Bana söylemedi bu olayı. Allah karşıma çıkardı. Kamerada gördüm yanlışlıkla video çekilmiş. Benim evimde, koltugumda oturan bi k...Ak. .. gittim tüm tabaklari kırdım. Çünkü o yaratigin önünde duruyodu videoda. "Git kır " dedi eski sevgilim. Evi değiştirelim, esyalari degistirelim, yemin ederim dokunmadim, hatta kimse dokunmadi falan bir sürü yeminler etti. " bekar öğrenci evi böyle, ben de istemiyorum ama böyle, tek yaşasan anlardin " dedi. Şu an kafam bulanık çok toparlayamiyorum. Kismen böyle işte
ev onun hep yaşadığı ev ama dimi?
bekar evi yani....
kendince haklı olabilir bi yere kadar
ama benim aklımı kurcalayan bütün eşyaları değiştirelim teklifi... bir erkek o kadar büyük düşünmez...ha sen eşyalardan tiksindim deyip durduysan o ayrı...
arkadaşın sevgilisimiymiş o kız?
eğer değilse % 90 masum değil...
arkadaşla nasıl bir bağlantısı var kızın?

bekar evi yani....
ama benim aklımı kurcalayan bütün eşyaları değiştirelim teklifi... bir erkek o kadar büyük düşünmez...ha sen eşyalardan tiksindim deyip durduysan o ayrı...
Konuya daldım kusura bakma ama önemli bir ayrıntı var bu k.. kız arkadaş konumunda bir tip değil
para ile birlikte olunacak bir tip

Konuya daldım kusura bakma ama önemli bir ayrıntı var bu k.. kız arkadaş konumunda bir tip değil
para ile birlikte olunacak bir tip
hım...anladım...
ama günümüzde gösterişli kızlar çok
o yüzden emin olmadan da hani günah almasın...eğer tabi çok çok aşırı bir tip değilse ...

bekar evi yani....
Normal bi kadın değil. Adam sevgilim bu diye getirmiş. Ben " bi daha eve girmem. Oturmam, bu tabaklarda yemek yemem " deyince " herseyi degistiririz git kır tabaklari " dedi. Kırdım bende. Çok büyük yeminler etti ama inanmıyorum.

Normal bi kadın değil. Adam sevgilim bu diye getirmiş. Ben " bi daha eve girmem. Oturmam, bu tabaklarda yemek yemem " deyince " herseyi degistiririz git kır tabaklari " dedi. Kırdım bende. Çok büyük yeminler etti ama inanmıyorum.
bacakarasi foto paylaşan hiç bir kadın için biri ciddi düşünüp üstüne bir de üç erkekle aynı evde bir tutmaz :KK43:

bacakarasi foto paylaşan hiç bir kadın için biri ciddi düşünüp üstüne bir de üç erkekle aynı evde bir tutmaz :KK43:
Evet tabi ki. Ama onun da savunması şu " ben o kadar acmiyim? O kadar iğrenç miyim ki 1 kadın 3 arkadaş yapcaz ki ben zaten seninle yaşıyorum herseyi neden ihtiyaç duyayim"

İşte onu bilmiyorum. Benim de cesaretim yok şu an o videoları çıkarmaya. Bakmadan vereyim ona diyorum. " kalsın sende istemem yenisini alırım " dedi en son
Az da olsa masum olduğunu dusunuyorsan bence Şansın varsa çıkar onlari en azından emin olursun ama şimdi içinde çok büyük supheler var gibi

Anlıyorum....
böyle bir kadının ,erkek arkadaşının çevreinde bulunması dahi insanı rahatsız eder haklısın...
eğer o erkek arkadaşının maddi durumu iyise o kız büyük ihtimalle sevgilisidir...eğer maddi durum eh işteyse vardır bir hinlik...
bir kaç böyle aşırı hatun tanıma şansım oldu..tanıdıklarım erkeklerin maddi durumundan dolayı...

Az da olsa masum olduğunu dusunuyorsan bence Şansın varsa çıkar onlari en azından emin olursun ama şimdi içinde çok büyük supheler var gibi

Tabi ki çok şüphe var içimde ama cesaretim yok çıkarmaya. Başka sorunlarım da var. Bu olayla ilgili psikolojik mi yoksa gerçekten var mı bilmediğim bir şey var. Hepsini bi arada kaldiramam.

Anlıyorum....
böyle bir kadının ,erkek arkadaşının çevreinde bulunması dahi insanı rahatsız eder haklısın...
eğer o erkek arkadaşının maddi durumu iyise o kız büyük ihtimalle sevgilisidir...eğer maddi durum eh işteyse vardır bir hinlik...
bir kaç böyle aşırı hatun tanıma şansım oldu..tanıdıklarım erkeklerin maddi durumundan dolayı...

Evet iyi maddi durumu. Ama en çok bana harcadı. bu konuda hakkını yemem bir dediğimi 2 etmedi. Bi kocanın karısına bakmadigi kadar baktı bana. Kızla konuştum " x benim sevgilim " dedi. Yani benimkinin arkadaşından bahsetti. Dil sorunumuz olduğu için anlasamadik. Sadece bu kadar anladım

Tabi ki çok şüphe var içimde ama cesaretim yok çıkarmaya. Başka sorunlarım da var. Bu olayla ilgili psikolojik mi yoksa gerçekten var mı bilmediğim bir şey var. Hepsini bi arada kaldiramam.
Diğer sorunu bilmiyorum canım ama ayrıldıktan sonra ya masummsa diyeceksen kendine zzaman ver öyle bak sadece emin olmak için
ama ayrılık kararın kesinse gözün arkada kalmayacaksa hiç dönme eskiye

Diğer sorunu bilmiyorum canım ama ayrıldıktan sonra ya masummsa diyeceksen kendine zzaman ver öyle bak sadece emin olmak için
ama ayrılık kararın kesinse gözün arkada kalmayacaksa hiç dönme eskiye

Gözüm arkada hep kalacak ama gurur ağır basacak. Her şeyin ilk'i O çünkü bende.

Evet iyi maddi durumu. Ama en çok bana harcadı. bu konuda hakkını yemem bir dediğimi 2 etmedi. Bi kocanın karısına bakmadigi kadar baktı bana. Kızla konuştum " x benim sevgilim " dedi. Yani benimkinin arkadaşından bahsetti. Dil sorunumuz olduğu için anlasamadik. Sadece bu kadar anladım
madii durum konusunda
sevgilinin değil,diğer erkek arkadaş için demiştim...
ve eğer kız bu işi para karşılığı yapmıyorsa
(bunu bi şekilde öğren derim)büyük ihtimalle sevgilin haklıdır ...
ama böyle kızları getiren arkadaşı sinir bozucu :)

X