- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
- Konu Sahibi meltemgalli
bende bır alıp deneseydım artık catlıorum nasıl olacak dıye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar kusuruma bakmayın deneme köşesinde denedim ama bir daha deneyeyim şu resimleri koymayı.....http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=3895
evet evet benimde kullandığım sürme bu ..yıllardır kullanıyorum ..bi arkadaşım 15 yıl kullanıyor ve bi sorun yok o tavsiye etmişti hacı mağzemeleri satan yerlerde bulabilirsiniz
kaça alıyosunuz peki?kaydirigubbakcemile5[/
ben dün aldım daha 3 ytl'e bu işte hasami denene markanın..gerçekten çok güsel ve sanıldığı kadar da zor deil sürmsi, ben kalem bile çekemem düzgün o kadar becereksizim yani ama bunu ilk denememde sürdüm, çok güsel oldu yaaa hihoyyyt ama boş zamnlarda deneme yapmkta yarar var..buarada biraz geç oldu ama meltemgalliye çok teşekkürler gerçekten çok yardımcı oldu ,yaşasın kadın dayanışması :teytey:
kaça alıyosunuz peki?kaydirigubbakcemile5[/
ben dün aldım daha 3 ytl'e bu işte hasami denene markanın..gerçekten çok güsel ve sanıldığı kadar da zor deil sürmsi, ben kalem bile çekemem düzgün o kadar becereksizim yani ama bunu ilk denememde sürdüm, çok güsel oldu yaaa hihoyyyt ama boş zamnlarda deneme yapmkta yarar var..buarada biraz geç oldu ama meltemgalliye çok teşekkürler gerçekten çok yardımcı oldu ,yaşasın kadın dayanışması :teytey:
Canım memnun kalmana çok sevindim söylediklerini harfi harfine destekliyorum boş zamnlardaaa deneme yapmakk çok daha iyi sonuçlar almaya kendi kendine püf noktaları geliştirmeye sebep oluyor insan göz biçimini öreniyo resmen sürme ilee çünki şekil vermek senin elinde bu sürmede büyük gözünü çekik de göstere bilirsinn dahadaa ilgi çekici iridee :):):) sürmemizde tam olarak aynı fiyat 1 ytl liklerde var ama ben hepsini kullndım en iyisi 3 ytl lik biraz daha yapışkan bir ytllik daha uçucu umarım herkez bir defa olsun kullanma fırsatı bulur bu sürmeyii :teytey:
toz sürme aldım sonunda ama süremiyorum bide hertarafı mahvettim döküldüğü yerden de çıkmıyor kolay kolay örtü filan çok kötü oldu..birde krem şeklinde ve kalem şeklinde olanı vardı keşke ondan birini alsaydım..ya birde gözlerim küçük olduğundan pek yakışmıyor sanki
toz sürme aldım sonunda ama süremiyorum bide hertarafı mahvettim döküldüğü yerden de çıkmıyor kolay kolay örtü filan çok kötü oldu..birde krem şeklinde ve kalem şeklinde olanı vardı keşke ondan birini alsaydım..ya birde gözlerim küçük olduğundan pek yakışmıyor sanki
ben hiç sevmiom toz sürmeyi ya heryerime döklüo klava:
bi kere en sevdiğim kıyafetimi mahvetti :mymeka: