- 4 Mayıs 2008
- 587
- 2
- Konu Sahibi meltemgalli
.....................................................
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar soru sorduktan sonraki yazılarınızı şimdi okudum gerçekten gereksiz yere kalplerimizi kırıyoruz bence lütfen böyle şeyler yazmayalım burda bilgi alışverişi içinde bulunalım ve bir ikincisi yazdığımız kelimelerin anlamlarının nereye gideceğine dikkat edelim kötü niyetle söylenmemiş olan şeyler yanlış anlaşılabiliyor..fisfisfis
benim şimdiki soruma gelince.. bu sürme nasıl bir aparat ile sürülüyor ve sürdüğümüzde eğer yanlış bişey yaparsak su ile falan çıkarması kolay olabiliyormu cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler:1closedeyes:
arkadaşlar soru sorduktan sonraki yazılarınızı şimdi okudum gerçekten gereksiz yere kalplerimizi kırıyoruz bence lütfen böyle şeyler yazmayalım burda bilgi alışverişi içinde bulunalım ve bir ikincisi yazdığımız kelimelerin anlamlarının nereye gideceğine dikkat edelim kötü niyetle söylenmemiş olan şeyler yanlış anlaşılabiliyor..fisfisfis
benim şimdiki soruma gelince.. bu sürme nasıl bir aparat ile sürülüyor ve sürdüğümüzde eğer yanlış bişey yaparsak su ile falan çıkarması kolay olabiliyormu cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler:1closedeyes:
ya benim evde en az 4-5 kutu to< sürrme var hacdan annanem getirdi ama o nasıl birşey çubugu var nasıl sürülüyor?? içinde sanki kömür var... biri bana anlatsın nolurr..
çubugu içine sokup çıkarıyon üstüne birşey yapışmıyoki gözüme süreyim.. ?? anlıyamadım ya...
olsun canm canın sağolsun koyabildiğin zamana inş.:1hug:canım ben bendekinin resmini koyacaktım ama bir türlü beceremedim:)
ayrıca lilizcim yanıtın için çok teşekkürler:)
bi sorum daha olucak bu toz şeklinde ise o zaman gözün içine kaçıp rahatsız etme gibi bir sorun olmuyormu??ayrıca benim gözlerim biraz çekik iç kısma sürsem nasıl durur?ve kalem gibide akma gibi bir sorun olurmu?