Saç Rengi ve Saç Boyama arap saçııı

ismihann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2009
336
1
96
36
Konya
mrb kızlar öyle bi derdim var ki saçlarımla ilgili bi yıldır yapmadığım şey kalmadı.bundan iki üç yıl önce saçıma siyah hint kınası yapmıştım saçlarımdaki beyazlar kapansın diye.zamanla üst taraflar aktı ama naparsam yapim alt taraflarda da hep kaldı simsiyah.boyadım sonra. üst taraf boya tutuyo alt taraf simsiyah.sonra kendim bi renk açıcı aldım açtım saçımı.bu sefer da üst taraflar çok açıldı alt taraflar az.boyadım tekrar.üst taraf açık renk alt taraf daha koyu oldu.ve sonunda yoruldumtekrar saçımı normal boyayla siyaha boyadım.aynaya bakınca kendimi iyi hissetmek adına.ama siyah saçı da sevmiyorum sıkıldım daha açık tonlarda bişi istiyorum. acaba şimdi bu siyahın üstüne daha açık bi renga boyasam rengin tüm saçımda pozitif sonuç verme ihtimali ne boya tutar mı yani.

canım en son acıcı ne zaman kullandın yani boya deneme derım hem bosuna yıpratırsın zaten boyanın boyayı acması bı kac ıslem tekrarlayınca oluyo hint kınasınde neredeyse imkansız,,, benım tavsıyem eger uzun bı sure gectıyse acıcı kullanalı acıcıyla tekrar deneyebılırsın ...ılk once uclarını yap hani o yogun olan sıyah kısımları sonra yıka ne kadar rengı kırmıssın bı bak daha sonra usttekıtekı olan kısıma sur gidisatıına bakbirbirine uyumlu oldugunu gorunce ole yıka yani gorerek yaparsan daha ıyı olur bölece ... ben ole yaptım sımdı uyumlu oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…